FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Skrivbord

Skrivbord

Letar du efter ett skrivbord, kontorsbord eller arbetsbord till hemmet? Här finner du flera olika typer av funktionella skrivbord i fin design.
336 träffar
Höllviken skrivbord - ek vitpigment - Mavis
Mavis

Höllviken skrivbord, ek vitpigment

12 759 kr14 995 kr
I webblager
Feve skrivbord 60x117 cm - Walnut - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Feve skrivbord 60x117 cm, Walnut

11 872 kr14 839 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 336
1
...
10

Skrivbord som passar dig

Många som sitter vid matbord och jobbar, betalar räkningar eller gör läxor skulle märka hur stor skillnad det gör för effektiviteten och kreativiteten att ha ett riktigt bra skrivbord. Det som avgör vad som är bra är ju många gånger en fråga om tycke och smak, men bara genom att sätta sig avskilt vid ett mindre bord som är avsett för arbete så höjer man sin produktivitet. Vårt stora utbud av designade bord för hemmakontoret, barnrummet eller arbetsplatsen innehåller en stor variation när det gäller utformning och storlek så du hittar garanterat någon modell som passar just dig, kika in våra Hay skrivbord. Du hittar alltifrån de mest minimalistiska sorterna med rena linjer och ytor för den som gillar att hålla det helt rent kring sig, till traditionella stora kontorsvarianter med generösa förvaringsmöjligheter.

Köp skrivbord med en snygg stol

För att arbeta riktigt effektivt så är det viktigt att man sitter bra i en Stol som man själv tycker om, vilket inte nödvändigtvis måste innebära en vanlig kontorsstol. Titta igenom vårt sortiment av stolar istället, och hitta en stol som du tycker är riktigt snygg. Har du vägarna förbi någon av våra butiker så är du självklart välkommen in för att provsitta också.

Belysning för skrivbord

När du har hittat både ett skrivbord och en stol i passande höjd som du sitter bekvämt i så är det dags att hitta lämplig belysning för arbetsplatsen. Vår avdelning för bordslampor är en riktig godisaffär för den som gillar belysning och god design. Där finns säkra kort som ett flertal designklassiker blandat med sprillans ny design från morgondagens stjärnor inom formgivning. Varför inte passa på och ha lite roligt när du väljer en lampa? Är den övriga inredningen sparsmakad med få färger, välj då till exempel ett riktigt utropstecken i form av en lampa i stark färg.

Populära filtreringar

HAY skrivbordSkrivbord träSvart skrivbordSkrivbord ekVitt skrivbordGrått skrivbordSkrivbord valnöt

Vilket är det bästa materialet för ett skrivbord?

Vilken höjd bör mitt skrivbord vara?

c/o Svenssons

Följ oss