FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Stolar & Pallar

Stolar & Pallar

Stolen är en av våra viktigaste möbler som spelar en central roll både i hemmet, på arbetet och i det offentliga rummet.  Det finns stolar med eller utan karm i olika material och med eller utan dyna.   
KöksstolarPinnstolarKarmstolarTrästolarBarstolar & BarpallarKontorsstolar & SkrivbordsstolarBarnstolarGungstolarSittpallarBänkarVäggstolarLoungestolarTillbehör stolar
3398 träffar
CH24 Y-stol - Såpad bok-naturflätad - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol, Såpad bok-naturflätad

4 949 kr6 252 kr
På väg till oss
J39 stol - ljus oljad ek, flätning natur - Fredericia Furniture
Fredericia Furniture

J39 stol, ljus oljad ek, flätning natur

6 031 kr8 395 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 3398
1
...
95

Stolar – våra stadiga följeslagare

Stolar är något som följer med oss genom hela livet och spelar en central del i både hemmet och på kontoret. Välj en karmstol med armstöd för extra komfort. På hjul eller fyra ben skänker de oss både vila och ro. Väldesignade sittmöbler är både praktiska och tillför ett spännande element till hemmamiljön. Anpassa efter tycke med både material, design och storlek. Med formgivna och vackra stolar är möjligheterna många. Låt kreativiteten flöda!

Möbelset hos Svenssons

Med ett väldesignat set av stolar kan du anpassa efter behov och kan med enkelhet möblera om utan bärhjälp. Komplettera ditt matbord och skapa ett enhetligt intryck i köket. Se också till att de små barnen har sina egna sittplatser, de behöver specialanpassade barnstolar som matchar deras ålder och personlighet. Vad du än är ute efter kan du vara säker på att Svenssons har det på lager. På Svenssons erbjuder vi väldesignade lösningar till alla hem och ser dessutom till att du får hjälp med leveransen. En god Svenssons-service har alltid varit vårt mål, ta del av den du också!

Vår Svenssons-service garanterar kvalité

Vi har arbetat med möbler i över 100 års tid och är experter inom vårt område. När du väljer en möbel genom Svenssons kan du vara säker på att du gjort en investering inför framtiden. Hos oss går funktionalitet och design hand i hand. Vårt urval av möbler står pall för många år framöver och du kan lätt hitta en möbel som passar din hemma- eller kontorsmiljö. Välj fritt från vårt stora utbud som samlat över 300 stycken pålitliga och välkända varumärken. Handla i både butik och på nätet, alltid med vår välkända Svenssons-service.

Populära filtreringar

Carl Hansen & Søn CH24Stolar valnötY-stolenSvarta stolarThonet stolarCarl Hansen stolarLamino stolStolab stolFritz Hansen SjuanVita stolarArtek stolarCane line stolarDux stolarMuuto stolarGubi stolarFritz Hansen stolarRosa stolRottingstolarGröna stolarRöda stolarGrå stolBruna stolarLäder stolStol ekPall trä

Vilka stilar av stolar passar bäst för att skapa en modern inredning?

Hur påverkar rätt val av stolar känslan och utseendet i ett rum?

Hur kan jag använda pallar för att förbättra inredningen i mitt hem?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss