FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Stolar & Pallar

Stolar & Pallar

Stolen är en av våra viktigaste möbler som spelar en central roll både i hemmet, på arbetet och i det offentliga rummet.  Det finns stolar med eller utan karm i olika material och med eller utan dyna.   
KöksstolarPinnstolarKarmstolarTrästolarBarstolar & BarpallarKontorsstolar & SkrivbordsstolarBarnstolarGungstolarSittpallarBänkarVäggstolarLoungestolarTillbehör stolar
3558 träffar
CH24 Y-stol - Såpad bok-naturflätad - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol, Såpad bok-naturflätad

4 871 kr5 732 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 3558
1
...
99

Stolar – våra stadiga följeslagare

Stolar är något som följer med oss genom hela livet och spelar en central del i både hemmet och på kontoret. Välj en karmstol med armstöd för extra komfort. På hjul eller fyra ben skänker de oss både vila och ro. Väldesignade sittmöbler är både praktiska och tillför ett spännande element till hemmamiljön. Anpassa efter tycke med både material, design och storlek. Med formgivna och vackra stolar är möjligheterna många. Låt kreativiteten flöda!

Möbelset hos Svenssons

Med ett väldesignat set av stolar kan du anpassa efter behov och kan med enkelhet möblera om utan bärhjälp. Komplettera ditt matbord och skapa ett enhetligt intryck i köket. Se också till att de små barnen har sina egna sittplatser, de behöver specialanpassade barnstolar som matchar deras ålder och personlighet. Vad du än är ute efter kan du vara säker på att Svenssons har det på lager. På Svenssons erbjuder vi väldesignade lösningar till alla hem och ser dessutom till att du får hjälp med leveransen. En god Svenssons-service har alltid varit vårt mål, ta del av den du också!

Vår Svenssons-service garanterar kvalité

Vi har arbetat med möbler i över 100 års tid och är experter inom vårt område. När du väljer en möbel genom Svenssons kan du vara säker på att du gjort en investering inför framtiden. Hos oss går funktionalitet och design hand i hand. Vårt urval av möbler står pall för många år framöver och du kan lätt hitta en möbel som passar din hemma- eller kontorsmiljö. Välj fritt från vårt stora utbud som samlat över 300 stycken pålitliga och välkända varumärken. Handla i både butik och på nätet, alltid med vår välkända Svenssons-service.

Populära filtreringar

CH24Stolar valnötY-stolenSvarta stolarThonet stolarCarl Hansen stolarLamino stolStolab stolSjuanVita stolarArtek stolarCane line stolarDux stolarMuuto stolarGubi stolarFritz Hansen stolarKartell stolarStolar rotting

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer