FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Stolar & Pallar/Barstolar & Barpallar

Barstolar & Barpallar

Barstolar eller barpallar är det perfekta tillägget till en köksö eller ett utekök. Här hittar du barstolar och barpallar med och utan ryggstöd med snygg design och hög komfort.
596 träffar
Form Chair barstol metallben - svart - Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Form Chair barstol metallben, svart

2 823 kr3 070 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 596
1
...
17

Barstolar och barpallar

Barstolar och barpallar är något som lätt förknippas med favoritpuben som du kanske besöker ett par gånger i veckan efter jobbet. Det kan också vara så att en av dina bekanta har en bar som de valt att inreda hemmet med, och i detta fall har kombinerat detta med barstolar och barpallar. Om du tänker efter så finns det faktiskt fler användningsområden för dessa möbler. Har du en planlösning som tillåter ett högre bord eller bänk i köket, så kan detta lätt kombineras med barstolar eller barpallar och det blir den perfekta platsen för alla dina framtida frukostar. Detta kan då komma att ersätta dina gamla stolar och ditt traditionella matbord, som i sig inte alls är någon dålig plats att inta sin frukost och middag vid.

Har du en bar i hemmet?

Kanske har du tankarna på att bygga eller köpa en bar för placering i ditt hem. I detta fall så passar barstolar och barpallar alldeles utmärk, och kommer då att få det användningsområde som har gett denna möbel dess namn. Ska du bygga din bar är det dock viktigt att du tänker på vilken höjd du väljer. Därför kan det vara en bra idé att köpa sina stolar innan du bygger eller köper din bar. Gör du detta så kan du också skapa situationen som uppstår när du tillför den lilla möbeln innan den stora, vilket kan göra fantastiska saker med din inredning.

Rätt barstolar och barpallar

Barstolar och barpallar till bra priser och kvalitet som håller hittar du hos Svenssons, där du hittar alla typer av möbler från en enkel hylla för dina böcker till fantastiska divansoffor  för lata dagar framför TV:n. Handlar du hos Svenssons erbjuder vi också olika leveransalternativ, allt för att din leverans ska bli så smidig som möjligt!

Vad är skillnaden på en barstol & barpall?

Barstol med eller utan ryggstöd?

Populära filtreringar

Muuto barstolarGubi barstolarHay barstolarKartell pallarSvart barstol & barpall

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer