FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Stolar & Pallar/Barstolar & Barpallar

Barstolar & Barpallar

Barstolar eller barpallar är det perfekta tillägget till en köksö eller ett utekök. Här hittar du barstolar och barpallar med och utan ryggstöd med snygg design och hög komfort.
579 träffar
High Dot pall läder - Walnut - Fritz Hansen
Fritz Hansen

High Dot pall läder, Walnut

3 881 kr5 195 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 579
1
...
17

Barstolar och barpallar

Barstolar och barpallar är något som lätt förknippas med favoritpuben som du kanske besöker ett par gånger i veckan efter jobbet. Det kan också vara så att en av dina bekanta har en bar som de valt att inreda hemmet med, och i detta fall har kombinerat detta med barstolar och barpallar. Om du tänker efter så finns det faktiskt fler användningsområden för dessa möbler. Har du en planlösning som tillåter ett högre bord eller bänk i köket, så kan detta lätt kombineras med barstolar eller barpallar och det blir den perfekta platsen för alla dina framtida frukostar. Detta kan då komma att ersätta dina gamla stolar och ditt traditionella matbord, som i sig inte alls är någon dålig plats att inta sin frukost och middag vid.

Har du en bar i hemmet?

Kanske har du tankarna på att bygga eller köpa en bar för placering i ditt hem. I detta fall så passar barstolar och barpallar alldeles utmärk, och kommer då att få det användningsområde som har gett denna möbel dess namn. Ska du bygga din bar är det dock viktigt att du tänker på vilken höjd du väljer. Därför kan det vara en bra idé att köpa sina stolar innan du bygger eller köper din bar. Gör du detta så kan du också skapa situationen som uppstår när du tillför den lilla möbeln innan den stora, vilket kan göra fantastiska saker med din inredning.

Rätt barstolar och barpallar

Barstolar och barpallar till bra priser och kvalitet som håller hittar du hos Svenssons, där du hittar alla typer av möbler från en enkel hylla för dina böcker till fantastiska divansoffor  för lata dagar framför TV:n. Handlar du hos Svenssons erbjuder vi också olika leveransalternativ, allt för att din leverans ska bli så smidig som möjligt!

Populära filtreringar

Muuto barstolarGubi barstolarHAY barstolarSvart barstol & barpallVit barstolBarstolar i träBarstol gråBarstol beigeBarstol läder

Vad är skillnaden på en barstol & barpall?

Barstol med eller utan ryggstöd?

c/o Svenssons

Följ oss