FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Matbord

Matbord

Det är vid matbordet vi äter sena helgfrukostar och långa middagar som skapar minnen för livet. Välj därför ditt matbord med omsorg, vi har köksbord av hög kvalité och med tidlös design.  
Runt matbordMatbord ekMatbord valnötMatbord marmorOvalt matbord
1090 träffar
Mi 901 fällbord - ek, björkstativ - Bruno Mathsson International
Bruno Mathsson International

Mi 901 fällbord, ek, björkstativ

38 890 kr
Beställningsvara
In Between bord SK4 - Ljus oljad ek - &Tradition
&Tradition

In Between bord SK4, Ljus oljad ek

14 582 kr17 155 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1090
1
...
31

Matbord & köksbord för alla

När man inreder sitt hem med nya möbler så finns det inte så många andra tillfällen då man tar så lång tid på sig och tänker över valet så noga som när man ska välja matbord. Att det ligger till på det viset är knappast förvånande eftersom det för många handlar om mer än en möbel i den vanliga bemärkelsen. Det handlar istället om en plats där man tillbringar stunder som frukost med familjen, middag med släkt och vänner, långa samtal eller effektivt hemarbete under sena kvällar. Att välja ett bord som passar alla dessa tillfällen är inte det lättaste, speciellt inte om man har höga krav på både design och kvalitet. Prima Vista  från Stolab är ett klassiskt matbord som du kan samla hela familjen kring. 

Väldesignade

En sak kan du vara säker på när du väljer ett matbord från oss på Svenssons, och det är att du får en möbel med utsökt formgivning. Men naturligtvis så betyder inte det att vi vet vilket av alla våra bord som är det bästa valet för dig. Du får ta hänsyn till din övriga inredning, dina behov gällande exempelvis storlek samt hur mycket skötsel du är beredd att ägna dig åt. Om du väljer ett klassiskt och vackert matbord i ek så kommer ditt bord behöva en del kärlek i form av möbelvård  med jämna mellanrum. Om valet istället blir ett modernt bord i plast, glas eller metall så krävs det mindre skötsel.

Provsitt

Innan du bestämmer dig helt och hållet så är du självklart välkommen in i någon av våra butiker för att titta närmre på våra bord och samtidigt få en bild av vilka stolar som passar till ditt val. När du väl bestämt dig för vilket matbord du vill ha så kan vi leverera bordet ända in i köket eller matsalen.

Tips & Inspiration

Vilken form ska man ha på matbordet?

Hur högt ska ett matbord vara?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss