FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Bord/Matbord/Litet matbord

Litet matbord

Utforska vår noggrant utvalda samling av små matbord, designade för att passa perfekt i mindre utrymmen. Varje litet matbord i vår samling kombinerar skönhet, funktionalitet och hållbarhet, vilket garanterar att du får en produkt som inte bara ser bra ut utan också varar länge.
217 träffar
In Between bord SK4 - Ljus oljad ek - &Tradition
&Tradition

In Between bord SK4, Ljus oljad ek

12 330 kr16 440 kr
Fåtal i webblager
Visar 36 produkter av totalt 217
1
...
7

Litet matbord för alla stilar

Att hitta det perfekta lilla matbordet kan vara en utmaning, och vi på Svenssons vill göra det enkelt för dig. Vårt breda utbud av små matbord passar alla stilar och utrymmen, från det moderna stadsloftet till det mysiga lantliga hemmet.

Ett litet matbord behöver inte innebära kompromiss på stil eller funktionalitet. Våra små matbord är tillverkade med samma omsorg och precision som våra större modeller, vilket innebär att du kan njuta av ett litet matbord som är både snyggt och praktiskt.

Oavsett om du är ute efter ett minimalistiskt, industrierat, klassiskt eller samtida litet matbord, har vi något för dig. Våra bord kommer i en mängd olika material, inklusive trä, metall och glas, så att du kan hitta det perfekta lilla matbordet som passar din smak och ditt utrymme.

På Svenssons tror vi att även det minsta utrymme förtjänar stor stil. Därför har vi tagit fram denna samling av små matbord som erbjuder maximal funktionalitet och estetik. Utforska vårt sortiment av små matbord idag och hitta det perfekta bordet för ditt hem.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer