FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Matbord/Runt matbord

Runt matbord

Hitta det perfekta runda matbordet för ditt hem hos oss på Svenssons. Vårt sortiment av runda matbord erbjuder en kombination av stil, kvalitet och funktionalitet. Oavsett om du föredrar en modern, rustik eller klassisk design, har vi ett perfekt runt matbord för dig. Skapa en inbjudande atmosfär för middagar och samlingar med ett elegant och praktiskt runt matbord.
Runt matbord med iläggsskivaRunt matbord trä
295 träffar
Stockholm 2.0 matbord runt - whitewash, 3 ilägg - Englesson
Englesson

Stockholm 2.0 matbord runt, whitewash, 3 ilägg

11 416 kr15 800 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 295
1
...
9

Ett runt matbord passar in i alla rum

Välj ett runt matbord från Svenssons Möbler och ge ditt hem en touch av elegans och stil. Våra runt matbord är utformade för att skapa en trivsam atmosfär och bli navet för middagar och samlingar med familj och vänner.

Vi förstår att varje hem är unikt, och därför erbjuder vi ett brett utbud av runt matbord i olika stilar och material. Oavsett om du föredrar en modern, rustik eller klassisk design kan du vara säker på att hitta ett runt matbord som passar din personliga smak och inredning hos oss.

Våra runt matbord är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och långvarig användning. Vi använder oss av noggrant utvalda träslag och andra kvalitetsmaterial för att skapa robusta och vackra matbord som kan stå emot vardagens påfrestningar.

Utöver stil och kvalitet erbjuder våra runt matbord också praktiska funktioner. Många av våra modeller har tillägg som förlängningsbara skivor för att enkelt anpassa bordets storlek efter behov. Det ger dig flexibilitet att rymma fler gäster vid speciella tillfällen eller bara för att ge dig mer utrymme för matlagning och annat vardagligt bruk.

På Svenssons Möbler strävar vi efter att erbjuda våra kunder det bästa urvalet av runt matbord till konkurrenskraftiga priser. Vi är dedikerade till att leverera möbler av hög kvalitet och enastående kundservice. Utforska vårt sortiment av runt matbord och låt oss hjälpa dig att skapa en inbjudande och stilfull atmosfär i ditt hem.

Varför ska jag välja ett runt matbord?

Hur möblerar jag med ett runt matbord?

c/o Svenssons

Följ oss