FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Matbord/Matbord valnöt

Matbord valnöt

Upptäck vårt exklusiva sortiment av matbord i valnöt! Våra vackra och funktionella matbord i valnöt ger ditt hem en tidlös elegans. Utforska vår kollektion av högkvalitativa matbord i valnöt som är tillverkade med noggrant utvalt trä och enastående hantverk. Skapa en mysig och inbjudande atmosfär för dina måltider med våra stilfulla matbord.
64 träffar
CPH20 Round matbord - Burgundy linoleum-Ø120 cm-valnöt - HAY
HAY

CPH20 Round matbord, Burgundy linoleum-Ø120 cm-valnöt

17 292 kr18 449 kr
Beställningsvara
BM1160 Hunting Table matbord - Klarlackad valnöt-mässing - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

BM1160 Hunting Table matbord, Klarlackad valnöt-mässing

43 428 kr54 285 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 64
12

Inred din matplats med ett elegant matbord i valnöt

Våra matbord i valnöt kombinerar stil och funktionalitet för att ge ditt hem en touch av naturlig skönhet. Valnötens rika färgtoner och unika ådringar ger varje matbord sin egen karaktär och personlighet. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en härlig atmosfär och ge en lyxig känsla till dina måltider.

Våra matbord valnöt är tillverkade med noggrant utvalt trä av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och långvarig användning. Den robusta konstruktionen och den gedigna designen gör att våra matbord i valnöt kan hantera dagligt slitage och förbli vackra under många år framöver.

Oavsett om du har en modern eller traditionell inredningsstil, så kommer våra matbord i valnöt att smälta in perfekt. Vi erbjuder olika storlekar och former för att passa dina behov och rummets dimensioner. Våra förlängningsbara matbord ger dig även flexibilitet när du har gäster och behöver extra plats.

För att komplettera ditt matbord i valnöt kan du välja bland vårt breda utbud av matchande stolar och andra tillbehör. Skapa en enhetlig och stilren atmosfär i ditt matsal eller kök genom att kombinera våra eleganta möbler.

Upptäck skönheten och funktionaliteten hos våra matbord valnöt. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta matbordet för ditt hem. Välkommen till en värld av stil och elegans med våra matbord i valnöt.

c/o Svenssons

Följ oss