FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Matbord/Runt matbord med iläggsskiva

Runt matbord med iläggsskiva

Hos oss kan du hitta högkvalitativa runda matbord med iläggsskiva. Här hittar du ett brett utbud av stilfulla och funktionella matbord, perfekt för att skapa en inbjudande och flexibel matplats i ditt hem. Upplev skillnaden med våra runda matbord med iläggsskiva, skapade för att förena stil och praktik med hållbar design.
Runt matbordRunt matbord trä
40 träffar sorterat på
Stockholm 2.0 matbord runt - whitewash, 3 ilägg - Englesson
Englesson

Stockholm 2.0 matbord runt, whitewash, 3 ilägg

13 430 kr15 800 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 40
12

Runt bord med iläggsskiva - det perfekta tillskottet till ditt utrymme

På Svenssons är vi stolta över att kunna erbjuda ett sortiment av runt matbord med iläggsskiva som passar alla stilar och livsstilar. Våra matbord kombinerar en tidlös estetik med smart funktionalitet för att ge dig det bästa av två världar. Med den unika iläggsskivan kan du enkelt anpassa bordets storlek till dina behov, oavsett om du har gäster över eller behöver extra utrymme för vardagliga aktiviteter.

Alla våra runda matbord med iläggsskiva är gjorda av högkvalitativa material och hållbara konstruktioner. Det betyder att du kan lita på att de tål tidens tand och skapar en varm och välkomnande atmosfär i ditt hem år efter år. Dessutom finns det ett brett utbud av finishar och stilar att välja mellan, vilket gör det enkelt att hitta det perfekta bordet som kompletterar din inredning.

Oavsett om du letar efter ett modernt, minimalistiskt runt matbord med iläggsskiva eller ett mer traditionellt alternativ, kan du vara säker på att hitta det på Svenssons. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa det perfekta utrymmet för att njuta av måltider, fira speciella tillfällen och skapa minnesvärda stunder.

Hur fungerar iläggsskivan på ett runt matbord, och hur monterar jag den?

Hur bevarar jag utseendet och funktionen på mitt runt matbord med iläggsskiva över tid?

c/o Svenssons

Följ oss