FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Matbord/Matbord trä

Matbord trä

Upplev kvaliteten och elegansen av våra handplockade matbord i trä. Varje bord är designat för att hålla över tid, samtidigt som det tillför naturlig skönhet till ditt hem.
718 träffar
Bok matbord 200x95 cm - Hårdvaxoljad ek - Ethnicraft
Ethnicraft

Bok matbord 200x95 cm, Hårdvaxoljad ek

22 740 kr22 759 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 718
1
...
20

Matbord trä - Bord i kvalitet

Våra bord är tillverkade av de finaste träslagen, som ek, valnöt och teak, och designade av några av de mest ansedda möbeltillverkarna i världen. Våra trämatbord kommer i olika stilar, storlekar och utföranden, så att du kan hitta det perfekta bordet som passar ditt hem och din livsstil.

Trämöbler har länge varit uppskattade för sin tidlösa skönhet och hållbarhet. Ett matbord i trä är inte bara en funktionell yta att äta på, utan också en investering i din inredning. Det erbjuder en varm och inbjudande atmosfär som inte kan uppnås med andra material. Hos Svenssons är vi passionerade om hållbarhet. Därför ser vi till att våra trämatbord kommer från ansvarsfulla källor. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som är vackra, praktiska och hållbara, utan att kompromissa med vår planet.

Oavsett om du letar efter ett stort matbord för att underhålla gäster, eller ett mindre för att passa en mysig hörna i ditt hem, har vi något för dig. Utforska vår samling av trämatbord idag och upplev den outtröttliga skönheten och elegansen i dessa handgjorda möbler. Välkommen till Svenssons - din ultimata destination för matbord i trä. Här hittar du kvalitet som varar.

Populära filtreringar

Runt matbord träMatbord valnötMatbord ek

c/o Svenssons

Följ oss