FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Möbelvård

Det är viktigt att ta hand om dina möbler för så lång livslängd och hållbarhet som möjligt. Här hittar du allt du kan tänkas behöva för att ta hand om dina omtyckta möbler.
47 träffar sorterat på
Träolja - Transparent - Grythyttan Stålmöbler
Grythyttan Stålmöbler

Träolja, Transparent

330 kr
Beställningsvara
Fredericia möbelvårdskit trä - Såpat trä - Fredericia Furniture
Fredericia Furniture

Fredericia möbelvårdskit trä, Såpat trä

403 kr448 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 47
12

Ta hand om möblerna

Möbler och många andra inredningsdetaljer är ju bruksföremål, en del i större utsträckning än andra, och efter en lång tids användning så är det naturligt att ett visst slitage uppstår. Ibland tycker vi om detta slitage och kallar det för patina, medan vi i andra fall så långt det går vill undvika att våra möbler slits. Både för att undvika onödigt mycket slitage och för att få möblerna att åldras så fint som möjligt så är det nödvändigt att ta hand om dem på rätt sätt med möbelvård som är avsedd för just dina möbler och material.

Möbelvård för alla material

Här hittar du allt som du behöver för att dina möbler ska hålla sig fina under mycket lång tid trots daglig användning. Vi har oljor och vaxer som är anpassade för att ge bordsskivor av ek eller annat ädelträ en yta som bättre står emot väta, fett och fläckar. Men du hittar också annan möbelvård som exempelvis produkter för att hålla både skinn och textilier i gott skick samt anpassat rengöringsmedel att använda om olyckan väl har varit framme. Du får alltid skötselråd och anvisningar av oss för hur du vårdar och rengör dina möbler när du handlar möbler som kräver skötsel. Detta gäller naturligtvis många av våra soffbord av trä, men också soffor eftersom det är en möbel som utsätts för mycket spill och fläckar.

Ta inga risker med möbelvårdsprodukterna

Skulle du ha glömt eller blivit osäker på vilken skötsel just din möbel ska ha, så kan du alltid kontakta oss igen. Det är viktigt att använda rätt produkter för både rengöring och underhåll av dina möbler oavsett material, eftersom din möbel kan ta skada av att utsättas för kemikalier som inte är anpassade för den. På samma sätt så kan fläckar på skinn och textil bli värre med fel rengöringsmedel eller teknik.

c/o Svenssons

Följ oss