FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Möbeltillbehör

Möbeltillbehör

Vi har ett noga utvalt sortiment av möbler med hög kvalitet från designklassiker till nyheter. Här hittar du även tillbehören som gör möbeln komplett. 
MöbelvårdStolsdynor
977 träffar
Mingle bordsskiva - black, fanér, 210 cm - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Mingle bordsskiva, black, fanér, 210 cm

10 155 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 977
1
...
28

Inredning och möbeltillbehör

När man inreder sitt hem så lägger man ibland ner otroligt mycket tid på att hitta exakt rätt möbler eller inredningsdetaljer för att göra hemmet så personligt som det bara går. Hur mycket tid man än lagt ner på att hitta precis rätt så kan det ändå hända att man med tiden tröttnar även på sina favoritmöbler lite grann. Då kan man enkelt förnya dessa med rätt möbeltillbehör här hos Svenssons i Lammhult till ett mycket rimligt pris dessutom. Våra tillbehör för möbler har nämligen det gemensamt att de precis som vårt övriga sortiment består av designade kvalitetsprodukter som är lika vackra att se på som funktionella att använda.

Till flera typer av möbler

Oavsett om du har köpt några av våra fåtöljer av högsta kvalitet eller kanske valt din favorit bland de soffor som vi har här hos Svenssons i Lammhult så kan du förhöja dina möbler med rätt möbeltillbehör. Med nya kuddar, dynor, plädar eller kanske ben till bordet eller soffan så kan du åstadkomma underverk när det gäller att förnya ditt möblemang och din inredning.

Piffa upp hemmet

Hos Svenssons i Lammhult så hittar du alla möbeltillbehör som du kan tänkas behöva för att piffa upp och förnya dina möbler. Vi har tillbehör som är designade av några av världens främsta formgivare, och du beställer enkelt det du vill ha här i vår webbshop eller så besöker någon av våra butiker. Beställer du från vår webbshop så får du dina saker levererade, precis som i butik.

Populära filtreringar

Grythyttan dynor

c/o Svenssons

Följ oss