FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Matbord/Svart matbord

Svart matbord

Dyk in i världen av sofistikerade och exklusiva svarta matbord hos Svenssons. Ett svart matbord är mer än bara en matplats, det är ett centralt inslag i ditt hem, ett ställe där familj och vänner samlas. Vårt sortiment av svarta matbord representerar en perfekt kombination av stil och funktion, vilket ger ditt hem en tidlös skönhet.
169 träffar
Bok matbord 240x100 cm - Svartbetsad ek - Ethnicraft
Ethnicraft

Bok matbord 240x100 cm, Svartbetsad ek

32 925 kr32 929 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 169
1
...
5

Inred ditt hem med ett elegant svart matbord

Här på Svenssons erbjuder vi ett brett sortiment av svarta matbord som är designade för att passa alla smaker och behov. Varje svart matbord i vår kollektion är mer än bara en möbel, det är ett uttryck för din personliga stil och ett sätt att förvandla dina måltider till minnesvärda tillfällen.

Våra svarta matbord finns i en rad olika material så som robust ek och lyxigt marmor, och varje material är noga utvalt för sin hållbarhet och skönhet. Oavsett om du föredrar det minimalistiska utseendet av ett svart glasbord, den klassiska elegansen hos ett svart träbord, eller den moderna känslan av ett svart metallbord, har vi något för dig.

För oss på Svenssons handlar det inte bara om att sälja möbler, utan om att skapa ett hem. Vi vet att ett svart matbord kan bli en viktig del av ditt liv, ett ställe där du delar måltider, skratt och minnen med dem du älskar. Därför gör vi allt vi kan för att säkerställa att våra svarta matbord inte bara ser bra ut, men också håller i många år framöver.

Hos oss hittar du allt från små svarta matbord för intima middagar till stora svarta matbord för festliga sammankomster. Varje bord är designat med en kombination av modern estetik och klassisk funktionalitet i åtanke, vilket gör dem till ett perfekt tillskott i alla hem.

Upplev den unika skönheten och elegansen hos ett svart matbord från Svenssons idag. Välj det bord som bäst passar ditt hem och dina behov, och låt oss hjälpa dig att skapa de perfekta måltiderna.

Populära filtreringar

Svart runt matbord

c/o Svenssons

Följ oss