FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Bord/Matbord

Matbord

Det är vid matbordet vi äter sena helgfrukostar och långa middagar som skapar minnen för livet. Välj därför ditt matbord med omsorg, vi har köksbord av hög kvalité och med tidlös design.  
1052 träffar
Visar 8 produkter av totalt 1052
1
...
30

Matbord & köksbord för alla

När man inreder sitt hem med nya möbler så finns det inte så många andra tillfällen då man tar så lång tid på sig och tänker över valet så noga som när man ska välja matbord. Att det ligger till på det viset är knappast förvånande eftersom det för många handlar om mer än en möbel i den vanliga bemärkelsen. Det handlar istället om en plats där man tillbringar stunder som frukost med familjen, middag med släkt och vänner, långa samtal eller effektivt hemarbete under sena kvällar. Att välja ett bord som passar alla dessa tillfällen är inte det lättaste, speciellt inte om man har höga krav på både design och kvalitet. Allegro från Stolab är ett klassiskt matbord som du kan samla hela familjen kring. 

Väldesignade

En sak kan du vara säker på när du väljer ett matbord från oss på Svenssons, och det är att du får en möbel med utsökt formgivning. Men naturligtvis så betyder inte det att vi vet vilket av alla våra bord som är det bästa valet för dig. Du får ta hänsyn till din övriga inredning, dina behov gällande exempelvis storlek samt hur mycket skötsel du är beredd att ägna dig åt. Om du väljer ett klassiskt och vackert ekbord så kommer ditt bord behöva en del kärlek i form av möbelvård med jämna mellanrum. Om valet istället blir ett modernt bord i plast, glas eller metall så krävs det mindre skötsel.

Provsitt

Innan du bestämmer dig helt och hållet så är du självklart välkommen in i någon av våra butiker för att titta närmre på våra bord och samtidigt få en bild av vilka stolar som passar till ditt val. När du väl bestämt dig för vilket matbord du vill ha så kan vi leverera bordet ända in i köket eller matsalen.

Vilken form ska man ha på matbordet?

Hur högt ska ett matbord vara?

Populära filtreringar

Runt matbordHay matbordMatbord valnötCarl Hansen matbordStolab matbordLitet matbordMuuto matbordGubi matbordSvart matbordAsplund matbordEnglesson matbordVitt matbordMatbord marmorRunt matbord med iläggsskivaMatbord ek

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer