FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Väggstolar

En väggstol möjliggör att nyttja varje liten yta och vrå i ditt hem. Här hittar du snygga och komfortabla väggstolar från välkända märken.
10 träffar sorterat på

Nyttja varje liten yta 

Smarta lösningar är viktigt om du har en liten boarea. Det gäller att tänka till en extra gång för att säkerställa att du får plats med alla nödvändiga möbler du behöver i vardagen. Sittmöbler specifikt stolar är en möbel som används dagligen och måste finnas i ett hem. Väggstolar eller hopfällbara stolar är en smart lösning på hur du kan maximera ett litet utrymme. Kan placeras överallt där du behöver en extra sittplats. En diskret möbel som endast tar plats när den används. Hos oss på Svenssons hittar du snygga och eleganta väggstolar från välkända märken.  

En väggstol för alla hem 

Exempel på rum där du kan placera en väggstol är i köket, hallen eller varför inte i badrummet. I köket fungerar det som en extra sittplats för dig som har lite space förslagsvis om du bor i en mindre lägenhet. En väggstol i hallen är perfekt om du vill sitta ner för att knyta skorna innan du ska ut genom dörren. Oavsett vart du vill placera en fällbar stol har vi ett utbud av olika färger och designer för att just du ska hitta en som passar i ditt hem och uppfyller dina behov. Populära tillverkare när det kommer till väggstolar är bland annat Skagerak, Edblad och Essem Design. 

Hur monterar jag en väggstol på bästa sätt?

Vad är en väggstol?

Vilka är fördelarna med att ha väggstolar?

c/o Svenssons

Följ oss