FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Väggstolar

En väggstol möjliggör att nyttja varje liten yta och vrå i ditt hem. Här hittar du snygga och komfortabla väggstolar från välkända märken.
12 träffar
Edblad väggstol mattpolerad - matt - Edblad
Edblad

Edblad väggstol mattpolerad, matt

1 119 kr1 599 kr
I lager
Black Week
Visar 12 produkter av totalt 12

Nyttja varje liten yta 

Smarta lösningar är viktigt om du har en liten boarea. Det gäller att tänka till en extra gång för att säkerställa att du får plats med alla nödvändiga möbler du behöver i vardagen. Sittmöbler specifikt stolar är en möbel som används dagligen och måste finnas i ett hem. Väggstolar eller hopfällbara stolar är en smart lösning på hur du kan maximera ett litet utrymme. Kan placeras överallt där du behöver en extra sittplats. En diskret möbel som endast tar plats när den används. Hos oss på Svenssons hittar du snygga och eleganta väggstolar från välkända märken.  

En väggstol för alla hem 

Exempel på rum där du kan placera en väggstol är i köket, hallen eller varför inte i badrummet. I köket fungerar det som en extra sittplats för dig som har lite space förslagsvis om du bor i en mindre lägenhet. En väggstol i hallen är perfekt om du vill sitta ner för att knyta skorna innan du ska ut genom dörren. Oavsett vart du vill placera en fällbar stol har vi ett utbud av olika färger och designer för att just du ska hitta en som passar i ditt hem och uppfyller dina behov. Populära tillverkare när det kommer till väggstolar är bland annat , och . 

Hur monterar jag en väggstol på bästa sätt?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer