FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Karmstolar

Karmstolen är en mångsidig stol som du både kan placera runt matplatsen eller vid kontoret. Välj mellan olika material såsom trä och metall eller varför inte en karmstol i rotting. 
631 träffar
CH24 Y-stol - Oljad ek-naturflätad - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol, Oljad ek-naturflätad

7 662 kr10 945 kr
I webblager
Wengler stol - antik - Sika Design
Sika Design

Wengler stol, antik

3 227 kr3 586 kr
Beställningsvara
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 631
1
...
18

Karmstolar – Härlig komfort och mångsidighet

Vad är en karmstol? Man kan beskriva en karmstol som en stol fast med armstöd. Det gör att du oftast får en mycket högre komfort än mot de traditionella stolarna. Att armarna har någonstans att vila ger en avslappnad känsla och enkelt att sitta kvar flera timmar även efter att middagen är slut. Det är också armstöden som gör karmstolen så mångsidig. Den skapar ett bekvämt stöd när du till exempel använder den som en kontorsstol. 

Stor variation av karmstolar hos Svenssons

På Svenssons har vi en stor variation av karmstolar. Vare sig du är ute efter klassiska färger såsom svart, vit eller grå eller mer färgglada så har vi flera designmöbler som vi tror kommer passa. Skapa en skandinaviskt uttryck genom att köpa en karmstol i trä eller öka komforten ytterligare genom att hitta en med stoppad sits eller varför inte en karmstol i rotting. Vi har även flera karmstolar för utomhusbruk som kommer lyfta din uteplats till nästa nivå. Eller vad sägs om Breeze karmstol från Cane-line.

En sista touch till matplatsen

När du hittat de karmstolar som du valt till din matplats kan det vara en god ide komplettera med ett matbord, en ny snygg dukning eller en matta som verkligen hjälper till att rama in matplatsen. Låt kreativiteten flöda och gör din matplats till en plats man vill spendera med vänner. En bekväm karmstol från Svenssons är det första steget till det.

Köpa karmstol online

När du väl bestämt dig för din karmstol kan du beställa den tryggt och enkelt online eller i någon av våra butiker. Vi vill göra det enkelt att handla karmstolar online.

Vad är en karmstol och vilka fördelar finns det med att använda en sådan stol?

Hur kan man ta hand om sin karmstol för att förlänga dess livslängd?

Populära filtreringar

Svart karmstolKarmstol valnötKarmstol trä

c/o Svenssons

Följ oss