FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Karmstolar

Karmstolen är en mångsidig stol som du både kan placera runt matplatsen eller vid kontoret. Välj mellan olika material såsom trä och metall eller varför inte en karmstol i rotting. 
714 träffar
CH24 Y-stol Soft - Black S9000-N - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol Soft, Black S9000-N

4 964 kr6 065 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 714
1
...
20

Karmstolar – Härlig komfort och mångsidighet

Vad är en karmstol? Man kan beskriva en karmstol som en stol fast med armstöd. Det gör att du oftast får en mycket högre komfort än mot de traditionella stolarna. Att armarna har någonstans att vila ger en avslappnad känsla och enkelt att sitta kvar flera timmar även efter att middagen är slut. Det är också armstöden som gör karmstolen så mångsidig. Den skapar ett bekvämt stöd när du till exempel använder den som en kontorsstol. 

Stor variation av karmstolar hos Svenssons

På Svenssons har vi en stor variation av karmstolar. Vare sig du är ute efter klassiska färger såsom svart, vit eller grå eller mer färgglada så har vi flera designmöbler som vi tror kommer passa. Skapa en skandinaviskt uttryck genom att köpa en karmstol i trä eller öka komforten ytterligare genom att hitta en med stoppad sits eller varför inte en karmstol i rotting. Vi har även flera karmstolar för utomhusbruk som kommer lyfta din uteplats till nästa nivå. Eller vad sägs om Breeze karmstol från Cane-line.

En sista touch till matplatsen

När du hittat de karmstolar som du valt till din matplats kan det vara en god ide komplettera med ett matbord, en ny snygg dukning eller en matta som verkligen hjälper till att rama in matplatsen. Låt kreativiteten flöda och gör din matplats till en plats man vill spendera med vänner. En bekväm karmstol från Svenssons är det första steget till det.

Köpa karmstol online

När du väl bestämt dig för din karmstol kan du beställa den tryggt och enkelt online eller i någon av våra butiker. Vi vill göra det enkelt att handla karmstolar online.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer