FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Trästolar

Stolar är en essentiell möbel som finns i alla hem. Här hittar du vackra trästolar av hög kvalitet från välkända märken.
1475 träffar
CH24 Y-stol - Såpad bok-naturflätad - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol, Såpad bok-naturflätad

4 871 kr5 732 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 1475
1
...
41

Stolar av naturmaterial 

Oavsett om du letar efter köksstolar eller matstolar har vi garanterat stolarna för dig. Hos oss på Svenssons hittar du ett stort urval av vackra och bekväma stolar för alla hem. Trästolar hjälper till att få in en känsla av naturen och ger en skandinavisk stil till ditt hem. Naturmaterial är mycket enkelt att matcha med alla typer av andra material och färger. Därav är det ett utmärkt val av material när det kommer till möbler och inredning. Kika runt bland vårt stora utbud av trästolar från välkända märken för att hitta ett nytt komplement till ditt kära matbord.  

Sköna sittplatser 

Förutom att en stol ska vara vackert visuellt måste den även vara mycket bekväm och hållbar. Du ska känna att du kan sitta ner runt bordet under en längre tid utan problem. Långa middagar och tillställningar med nära och kära kräver sköna stolar. Därför har vi sett till att välja vårt utbud noggrant. Alla stolarna du kan hitta här har komfort, design och kvalitet i fokus för att just du ska bli nöjd oavsett vilken trästol du väljer. Se till att välja trästolar med omsorg och eftertanke för att uppnå den ultimata sittplatsen. Här hittar du snygga och sköna trästolar från välkända märken.  

Populära tillverkare 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer