FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Trästolar

Stolar är en essentiell möbel som finns i alla hem. Här hittar du vackra trästolar av hög kvalitet från välkända märken.
1553 träffar sorterat på
CH24 Y-stol - Såpad bok-naturflätad - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol, Såpad bok-naturflätad

5 000 kr6 250 kr
I webblager
CH24 Y-stol - Oljad teak-naturflätad - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol, Oljad teak-naturflätad

8 099 kr11 570 kr
På väg till oss
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1553
1
...
44

Stolar av naturmaterial 

Oavsett om du letar efter köksstolar eller matstolar har vi garanterat stolarna för dig. Hos oss på Svenssons hittar du ett stort urval av vackra och bekväma stolar för alla hem. Trästolar hjälper till att få in en känsla av naturen och ger en skandinavisk stil till ditt hem. Naturmaterial är mycket enkelt att matcha med alla typer av andra material och färger. Därav är det ett utmärkt val av material när det kommer till möbler och inredning. Kika runt bland vårt stora utbud av trästolar från välkända märken för att hitta ett nytt komplement till ditt kära matbord.  

Sköna sittplatser 

Förutom att en stol ska vara vackert visuellt måste den även vara mycket bekväm och hållbar. Du ska känna att du kan sitta ner runt bordet under en längre tid utan problem. Långa middagar och tillställningar med nära och kära kräver sköna stolar. Därför har vi sett till att välja vårt utbud noggrant. Alla stolarna du kan hitta här har komfort, design och kvalitet i fokus för att just du ska bli nöjd oavsett vilken trästol du väljer. Se till att välja trästolar med omsorg och eftertanke för att uppnå den ultimata sittplatsen. Här hittar du snygga och sköna trästolar från välkända märken.  

Populära tillverkare 

Tips & Inspiration

Hur kan jag underhålla min trästol på bästa sätt?

Vilka fördelar finns det med att köpa en trästol?

Vilka olika typer av trä används för att göra trästolar?

c/o Svenssons

Följ oss