FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Bänkar

En bänk är en praktisk och snygg möbel som kan placeras i hemmets alla olika rum. Med sin nätta form är den enkel att flytta runt om det skulle behövas extra sittplatser eller avlastningsyta. Hos oss hittar du bänkar från välkända varumärken.
183 träffar
Pyramid bänk - Oak matt lacqured-250cm-svart stålstativ - HAY
HAY

Pyramid bänk, Oak matt lacqured-250cm-svart stålstativ

16 099 kr
Beställningsvara
153B bänk - Naturlackerad björk - Artek
Artek

153B bänk, Naturlackerad björk

5 948 kr7 435 kr
Beställningsvara
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 183
1
...
6

Mångfunktionell inredning 

En bänk har många användningsområden och är därför den perfekta möbeln för alla hem. Den smala och nätta konstruktionen gör det möjligt att flytta bänken runt om i hemmet. Kanske behövs några extra sittplatser om du får besök eller behöver du extra avlastningsyta i hallen. En bänk är inte bara praktisk utan också en mycket snygg möbel för att pryda ditt hem.  

Hos oss på Svenssons hittar du sittbänkar med förvaring eller utan för hallen, matrummet, sovrummet eller badrummet. Vi har bänkar i många olika färger och designer för att just du ska hitta en som passar i ditt hem.  

Olika varianter av bänkar 

En bänk kan användas som förvaring, sittplats, avlastningsyta eller helt enkelt bara som en mycket snygg del av din inredning.  En hallbänk med förvaring är perfekt för att sitta på när du knyter skorna samtidigt som du får en extra förvaring för ytterkläder. Maze har tagit fram förvaringsbänkar i plåt och läder med stor förvaring för dig som är i behov av detta. Den finns i olika färger och passar lika bra i sovrummet som i hallen. Ifall du söker efter extra sittplatser men inte har rum för fler stolar har Skagerak bänkar perfekt för detta ändamål. De har några olika designer av bänkar men alla är smala och lätta för att du ska kunna omplacera bänken efter behov. Bänkarna fungerar perfekt att ha som avlastningsbänk i hallen men kan enkelt flyttas in till matrummet när du får besök.  

Populära filtreringar

Grythyttan bänkarFermob bänkarHAY bänkarVit bänkTräbänk

Vad är fördelarna med en bänk med förvaring?

Vilken typ av bänk passar bäst i köket?

Hur kan jag använda en bänk för att skapa en mysig känsla i mitt hem?

c/o Svenssons

Följ oss