FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Bänkar

En bänk är en praktisk och snygg möbel som kan placeras i hemmets alla olika rum. Med sin nätta form är den enkel att flytta runt om det skulle behövas extra sittplatser eller avlastningsyta. Hos oss hittar du bänkar från välkända varumärken.
146 träffar
Bänk 6 - läder svart, oljad ekstomme - Scherlin
Scherlin

Bänk 6, läder svart, oljad ekstomme

29 407 kr33 546 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 146
12
...
5

Mångfunktionell inredning 

En bänk har många användningsområden och är därför den perfekta möbeln för alla hem. Den smala och nätta konstruktionen gör det möjligt att flytta bänken runt om i hemmet. Kanske behövs några extra sittplatser om du får besök eller behöver du extra avlastningsyta i hallen. En bänk är inte bara praktisk utan också en mycket snygg möbel för att pryda ditt hem.  

Hos oss på Svenssons hittar du sittbänkar med förvaring eller utan för hallen, matrummet, sovrummet eller badrummet. Vi har bänkar i många olika färger och designer för att just du ska hitta en som passar i ditt hem.  

Olika varianter av bänkar 

En bänk kan användas som förvaring, sittplats, avlastningsyta eller helt enkelt bara som en mycket snygg del av din inredning.  En hallbänk med förvaring är perfekt för att sitta på när du knyter skorna samtidigt som du får en extra förvaring för ytterkläder. Maze har tagit fram förvaringsbänkar i plåt och läder med stor förvaring för dig som är i behov av detta. Den finns i olika färger och passar lika bra i sovrummet som i hallen. Ifall du söker efter extra sittplatser men inte har rum för fler stolar har Skagerak bänkar perfekt för detta ändamål. De har några olika designer av bänkar men alla är smala och lätta för att du ska kunna omplacera bänken efter behov. Bänkarna fungerar perfekt att ha som avlastningsbänk i hallen men kan enkelt flyttas in till matrummet när du får besök.  

Populära filtreringar

Grythyttan bänkarFermob bänkarHay bänkar

Bänk med eller utan förvaring?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer