FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Sittpallar

En extra sittplats för när du får gäster eller något att sitta på när du knyter skorna. Sittpallar har många olika funktioner och hos oss hittar du ett stort urval av kvalitetspallar för alla tillfällen.
146 träffar
Shepherd puff Sara 40 cm - svart - Shepherd of Sweden
Shepherd of Sweden

Shepherd puff Sara 40 cm, svart

1 613 kr2 000 kr
Fåtal i webblager
Visar 36 produkter av totalt 146
1
...
5

En sittpall är en extra sittplats och en prydnad 

Har du ett matbord med ett komplett antal stolar men ofta har gäster hemma, då är en extra pall en perfekt lösning för dig. Vi har pallar i många olika material och designer så att du ska kunna hitta en som du tycker om lite extra mycket.  

Maze skapar pallar från återvunna material och är ansvarsfullt genomtänkta. Det är en tidlös design med sin stålstomme och lädersits.  

SkagerakGeorg pall har rena linjer och starka kontraster som ger en nordisk känsla. Dessa passar lika bra i sovrummet som i hallen med sina träben och en sits gjord av ull och obearbetat läder. Dem har också andra pallar i endast trä eller en pall med flätat snöre som också följer den nordiska stilen.  

En pall kan vara mer än en pall 

Om du är ute efter ett nytt sängbord är pallar ett roligt och snyggt alternativ istället för de vanliga sängborden. En pall är en perfekt yta för avlastning som du kan placera bredvid sängen.  

Detta alternativ kan ge rummet en nytänkande och spännande känsla samtidigt som det är mycket praktiskt. Pallar är lätta och tar inte så mycket plats så att du även kan ge rum för annat och flytta runt i ditt hem när det behövs.  

En pall i hallen gör det bekvämt och enkelt att sätta sig ner för att knyta skorna innan du ska ut för dagen. Den kan även användas som ett bord för att lägga av sig nycklarna eller väskan när du kommer tillbaka hem efter en lång dag. Helt enkelt är det en mycket multifunktionell och snygg del till ditt hem.  

Vilken pall passar till vilket syfte?

Populära filtreringar

Artek pallarStolab pallar

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer