FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Bord/Sängbord & Nattduksbord

Sängbord & Nattduksbord

Ett sängbord eller nattduksbord är ett måste i varje sovrum. Frågan är vilken modell som passar just dig. Vi har ett noga utvalt sortiment från välkända varumärken och designers.
274 träffar
Snö G3 sängbord - white, björksockel - Asplund
Asplund

Snö G3 sängbord, white, björksockel

11 850 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 274
1
...
8

Sängbord och nattduksbord – Praktiskt och stilrent

Sängbord, nattduksbord eller nattygsbord som det också kallas är en praktisk möbel för sovrummet. Här kan du hitta sängbord i många olika material och utseenden. Är du ute efter ett sängbord i trä, stål eller metall finns här många varianter i fin design. Hos oss på Svenssons hittar du sängbord och nattduksbord i ett varierande och brett sortiment från välkända varumärken.

Olika varianter av sängbord och nattduksbord

Här hittar du flera olika typer av sängbord och nattduksbord. Är du ute efter ett vägghängt sängbord eller med ben? Här finner du med god sannolikhet något som passar ditt sovrum och din inredning. Beroende på rummets storlek hittar du här sängbord och nattduksbord i flera storlekar och former. Letar du efter ett sängbord i vit, svart, eller annan färg? Bland vårt breda sortiment finns god chans att hitta ett sängbord som passar perfekt för dig och din inredning.

Mest populära varumärken för sängbord och nattduksbord

Här hittar du sängbord och nattduksbord från populära varumärken som bland annat:

  • MAVIS
  • ASPLUND
  • Montana
  • ENGELSSON

Populära filtreringar

Mavis sängbordMaze sängbord

Hur stort sängbord ska jag ha?

Hur högt ska sängbordet vara?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer