FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Barnstolar

Stol för den lilla till matplatsen eller till barnrummet har vi ett utvalt sortiment av hög kvalitet och i stilren design. 
73 träffar
Lilla Åland barnstol björk 52 cm - Dimma 22 (S6010-B50G) - Stolab
Stolab

Lilla Åland barnstol björk 52 cm, Dimma 22 (S6010-B50G)

3 150 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 73
1
...
3

Bekväma barnstolar

För de flesta är köket hemmets hjärta. Där äter vi och umgås som mest med varandra kring matbordet. Att kunna göra det och samtidigt skapa en plats till de mindre medlemmarna i familjen är en stor fördel. Med barnstolar från Svenssons så får du stolar som är anpassade för barn, men med rätt sitthöjd. Det gör att de mindre barnen når upp till bordet utan problem. Du hittar även stolar för barn med en lägre sitthöjd, samt att du även kan satsa på en komplett barngrupp, där både stolar och bord är i rätt höjd för de minsta. Med de olika designalternativ som finns att välja på i vårt sortiment kan barnstolen lätt anpassas till de andra stolarna i köket för att skapa en enhetlig stil. Det gör att du får det snyggt kring matbordet samtidigt som barnen får en egen plats att vara på.

Barnstolar i olika modeller

Här hos oss på Svenssons i Lammhult så hittar du flera modeller av stolar för barn. Både med hög, mellan och låg sitthöjd, välj det som passar just ditt barn. Dessutom hittar du stolar med lite mer design av en fåtölj samt stolar du kan använda både inne och utomhus. Du kan även komplettera dina barnstolar med dynor av fårskinn, som är tillverkade efter stolens modell.

Barnstolen som en del av din inredning

Våra barnstolar finns i många olika stilar, välj en som passar väl i ditt hem. Se till att kombinera barnstolen med något av våra matbord. Se vilka av våra stolar som passar till den barnstol du väljer. Hos oss på Svenssons kan du hitta allt det du behöver för skapa en vacker miljö i ditt hem och i ditt kök, med vår hjälp kan du skapa en härlig stämning i din bostad. Vi erbjuder dig över 300 olika kända varumärken av god kvalitet.

c/o Svenssons

Följ oss