FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Gungstolar

Här finner du gungstolar i olika material, utformning och färg. Hos oss finner du en gungstol som säkerligen passar dig och din heminredning.
27 träffar
Eames plastic armchair RAR gungstol - White-Chrome-Maple - Vitra
Vitra

Eames plastic armchair RAR gungstol, White-Chrome-Maple

6 272 kr7 840 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 27 produkter av totalt 27

Gungstolen tar åter plats

Många förknippar kanske gungstolen med somriga amerikanska verandor eller barndomsminnen från en mormor som stickar koftor. I en tid där vi finner uppskattning för det nostalgiska är det då kanske inte så konstigt att den varmt välkomnas tillbaka till nutida vardagsrum. Vi känner alla till den tidlösa utformningen, den stadiga länstolen som vilar mjukt på välvda medar. Vad inte lika många vet är att denna genialt enkla konstruktion också utgör formeln för en ergonomi som överträffar de flesta andra sittmöbler. Gungandet ger inte bara en skön rogivande känsla, utan ser också till att bekvämt avbelasta ryggen. Gungstolen är med andra ord vardagsrumsmöbeln för dig som vill införliva gamla goda tiders välbehag i ditt hem.

Klassiska gungstolar

Vi på Svenssons har ett stort möbelutbud som tillåter dig att hitta en personlig känsla för din inredning. Vi kan erbjuda gungstolar från en mängd olika formgivare, bland dem pärlor inom både klassisk och modern design. Oavsett om du söker en hantverksmässigt tillverkad stol i kvalitetsträ eller en stilrent industriellt producerad i syntetmaterial och metall har vi det du letar efter. När du har funnit stolen du vill göra dig bekväm i, levererar vi den fraktfritt hem till dig.

Gungstolens avslappnande effekter

Studier visar positiva effekter för den som använder sig av en gungstol. Den vaggande rörelsen får kroppen att koppla av och gör att man somnar lättare om kvällarna. Hos oss på Svenssons hittar du givetvis också de självklara ackompanjemangen för att dra största möjliga nytta av gungstolens avslappnande effekter. En snygg matchande fotpall är något att vila både ben och ögon på. Lägg dessutom till en skön filt eller pläd för att göra din nya harmoniska oas i hemmet fulländad.

Varför ska man välja en gungstol?

Vilka olika typer av gungstolar finns det?

Hur kan man välja rätt gungstol för sitt hem?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss