FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Stolar & Pallar/Kontorsstolar & Skrivbordsstolar

Kontorsstolar & Skrivbordsstolar

Med en ergonomisk kontorsstol eller skrivbordsstol får du inte bara en kvalitativ stol som passar perfekt i det dagliga arbetet, men också en fin inredningsdetalj som ger ditt rum ett lyft.
148 träffar
Sjuan 3217 helklädd kontorsstol kampanj hårda hjul - Leather wild black-chrome - Fritz Hansen
Fritz Hansen

Sjuan 3217 helklädd kontorsstol kampanj hårda hjul, Leather wild black-chrome

18 990 kr25 155 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 148
1
...
5

Praktisk och funktionell kontorsstol

Att hitta rätt bland alla kontorsstolar som finns på marknaden för att hitta just den stol som passar ditt kontor eller arbetsplats kan vara ett mödosamt arbete. I detta läge så har du två saker att välja på, och detta är att söka i alla butiker där du bor eller att gå till en professionell möbelbutik på nätet. En professionell möbelbutik på nätet som vet hur det går till att ge god service och bra kvalitet hittar du hos Svenssons, där du hittar bra information om både kontorsstolar och skrivbord samt allt annat som en komplett möbelbutik har att erbjuda.

Komfortabla kontorsstolar

Att hitta rätt kontorsstol har att göra med många faktorer. Här spelar naturligtvis den ergonomiska sittriktigheten in som en viktig del av valet av kontorsstol. Andra viktiga delar är att du får en kvalitativ kontorsstol som verkligen håller för det dagliga arbetet, och samtidigt en bra service gällande leverans och garanti. Har du dessutom ett kontor med många besök så kanske du också behöver inreda med fåtöljer och bord. Allt detta hittar du hos Svenssons som är en komplett leverantör av kvalitetsmöbler online.

Komplettera kontorsstolar och fåtöljer

För att skapa ett komplett kontor så behöver du mer än bara skrivbord, kontorsstolar och fåtöljer. Även detta hittar du i en komplett möbelbutik på nätet. När du handlar dina möbler på nätet får du oftast ett konkurrenskraftigt pris, samtidigt som det brukar finnas bra erbjudanden gällande frakt och montering. Välj Svenssons så köper du dina kontorsmöbler från en erfaren leverantör med en djupgående serviceanda.

Populära filtreringar

Vitra kontorsstolarKontorsstol vit

Vilka funktioner bör man tänka på när man köper en kontorsstol?

Vilka är fördelarna med att använda en ergonomisk kontorsstol?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss