FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Loungestolar

Kryp upp i en härlig loungefåtölj när höstens mörker smyger sig på. Vi har eleganta och komfortabla loungestolar som är den perfekta möbeln för ditt vardagsrum.
97 träffar
Arka loungestol ek - Naturell olja - Stolab
Stolab

Arka loungestol ek, Naturell olja

10 450 kr
Fåtal i webblager
Visar 36 produkter av totalt 97
1
...
3

En bekväm möbel till vardagsrummet 

En loungestol är en stor och mycket komfortabel möbel att ha i vardagsrummet. Den stora och djupa stolen tillåter dig att sjunka ner och bara slappna av. Matcha med en snygg fotpallför extra komfort och design. Det är en mycket elegant möbel som ger det lilla extra till vardagsrummet. Ett perfekt komplement till en soffaför extra sittplatser. Här kan du sitta ner för att läsa en bok eller njuta av ditt favoritprogram på teven. Hos oss på Svenssons hittar du loungestolar från välkända märken med hög komfort och snygg design.  

Olika typer av loungemöbler 

Loungemöbler är komfortabla möbler utformade för att ge maximal bekvämlighet. Vi har loungestolar i skinn, läder, trä, metall och mycket mer. Allt för att du ska hitta den som gör sig perfekt i ditt hem. En loungestol kommer att bli en central del av vardagsrummet så se till att välja stol med omsorg. Bland utbudet vi har finns det ett stort urval av olika typer av loungestolar. De stilfulla designerna har en ögondragande effekt och är därför den perfekta lyxiga detaljen till ditt hem. Det kommer garanterat att bli en ny favoritmöbel i hemmet där du gärna sitter i timmar.  

Populära tillverkare 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer