FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Fotpallar

En skön och snygg fotpall till din fåtölj kan göra ditt vardagsrum komplett. Hos oss kan du hitta både klassiska och moderna fotpallar i olika material så som skinn, läder och sammet.
221 träffar
Sjövik fotpall - Tyg Bern 0341, vitoljade ben - 1898
1898

Sjövik fotpall, Tyg Bern 0341, vitoljade ben

5 290 kr
I webblager
Jetson 69 fotpall - Linneväv flax 21-dyna+kant Classic soft 25 brun - Bruno Mathsson International
Bruno Mathsson International

Jetson 69 fotpall, Linneväv flax 21-dyna+kant Classic soft 25 brun

15 780 kr19 080 kr
På väg till oss
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 221
1
...
7

Gör ditt vardagsrum komplett med en fotpall 

Känslan av att kunna avlasta fötterna när du sätter dig ned efter en lång dag känns fantastiskt. Att kunna sätta sig skönt och koppla av för att läsa en bok eller ta en kopp kaffe och bara få vila en stund. En snygg och bekväm fotpall till din fåtölj ger vardagsrummet det lilla extra och får rummet att kännas komplett. Vi har ett stort sortiment för att du ska kunna hitta just den design som passar i ditt hem och stil. 

Fotpallar i olika material och storlekar 

Hos oss på Svenssons hittar du ett stort utbud av olika sorters fotpallar. Allt från stora till små, fotpallar i skinn, läder och sammet och mycket mer just för att du ska kunna hitta den som passar dig allra bäst. Fundera över vilket intryck du vill att fotpallen ska ge till ditt hem. Kanske vill du att den ska matcha din redan mycket omtyckta fåtölj eller vill du ha en statement piece till ditt vardagsrum. Vi har både diskreta och färgglada fotpallar med nytänkande design för att du ska kunna hitta något som tilltalar dig.  

Vilken fotpall ska jag välja?

Hur stor fotpall ska jag ha?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss