FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Fotpallar

En skön och snygg fotpall till din fåtölj kan göra ditt vardagsrum komplett. Hos oss kan du hitta både klassiska och moderna fotpallar i olika material så som skinn, läder och sammet.
256 träffar
Sjövik fotpall - Tyg Bern 0341, vitoljade ben - 1898
1898

Sjövik fotpall, Tyg Bern 0341, vitoljade ben

4 990 kr
Fåtal i lager
Visar 36 produkter av totalt 256
1
...
8

Gör ditt vardagsrum komplett med en fotpall 

Känslan av att kunna avlasta fötterna när du sätter dig ned efter en lång dag känns fantastiskt. Att kunna sätta sig skönt och koppla av för att läsa en bok eller ta en kopp kaffe och bara få vila en stund. En snygg och bekväm fotpall till din fåtölj ger vardagsrummet det lilla extra och får rummet att kännas komplett. Vi har ett stort sortiment för att du ska kunna hitta just den design som passar i ditt hem och stil. 

Fotpallar i olika material och storlekar 

Hos oss på Svenssons hittar du ett stort utbud av olika sorters fotpallar. Allt från stora till små, fotpallar i skinn, läder och sammet och mycket mer just för att du ska kunna hitta den som passar dig allra bäst. Fundera över vilket intryck du vill att fotpallen ska ge till ditt hem. Kanske vill du att den ska matcha din redan mycket omtyckta fåtölj eller vill du ha en statement piece till ditt vardagsrum. Vi har både diskreta och färgglada fotpallar med nytänkande design för att du ska kunna hitta något som tilltalar dig.  

Vilken fotpall ska jag välja?

Hur stor fotpall ska jag ha?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer