FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Fåtöljer & Puffar

Fåtöljer & Puffar

Söker du något för att göra ditt vardagsrum komplett? Vad är då bättre än en skön fåtölj eller puff för att få det lilla extra hemma. Hos oss hittar du ett stort urval av både klassiska och moderna fåtöljer och sittpuffar.
FåtöljerFotpallarSittpuffar & SittsäckarLiggfåtöljerLoungestolar
1509 träffar
Lamino fåtölj jubileumsutgåva Svenssons 125 år - Oljad ek-rödbrunt tärnsjöläder - Swedese
Swedese

Lamino fåtölj jubileumsutgåva Svenssons 125 år, Oljad ek-rödbrunt tärnsjöläder

22 320 kr27 900 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1509
1
...
42

En ny favoritplats i ditt hem 

Tänk dig att få komma hem efter en lång dag och bara sjunka ner i den perfekta fåtöljen. Lägga upp fötterna på en fotpall och bara slappna av. Det kan bli den nya favoritplatsen i ditt hem där du bara kan koppla av och läsa en bok, ta en kopp kaffe eller bara vila för en stund.  

En snygg och bekväm fåtölj är en lyx i ditt hem. En sittpuff att lägga upp fötterna på eller ha som extra sittplats är det lilla extra. Vi har fåtöljer och sittpuffar i alla dess färger, former och material för att du ska hitta just din favorit. Kombinera en fåtölj valfritt med en puff eller välj en sittplats med medföljande fotpall. En sittsäck är också utmärkt att ha som extra sittplats i vardagsrummet när vännerna kommer på besök. 

Gör ditt vardagsrum komplett 

Vardagsrummet är oftast en viktig samlingsplats i ett hem. Därför är det viktigt att det känns trivsamt när du vistas där. En snygg och bekväm fåtölj kan bli centrum i ditt vardagsrum.

Swedese tillverkar nordiska trä fåtöljer med fårskinn. Det är en tidlös design där de har kombinerat naturens material med ett fantastiskt hantverk. Till dessa finns tillhörande fotpallar för att skapa den kompletta sittplatsen.  

Om du söker en fåtölj med klassisk design har Dux skapat Jetson fåtölj som är en avskalad futuristisk fåtölj gjord av stål och läder. Det har ett stort utbud av olika färger för att du ska kunna knyta välja en design som knyter ihop ditt hem.  

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss