FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Fåtöljer & Puffar

Fåtöljer & Puffar

Söker du något för att göra ditt vardagsrum komplett? Vad är då bättre än en skön fåtölj eller puff för att få det lilla extra hemma. Hos oss hittar du ett stort urval av både klassiska och moderna fåtöljer och sittpuffar.
FåtöljerFotpallarSittpuffar & SittsäckarLiggfåtöljerLoungestolar
1251 träffar
Pernilla 69 fåtölj - Flax 21 beige-flax-bokstomme - Dux
Dux

Pernilla 69 fåtölj, Flax 21 beige-flax-bokstomme

29 275 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 1251
1
...
35

En ny favoritplats i ditt hem 

Tänk dig att få komma hem efter en lång dag och bara sjunka ner i den perfekta fåtöljen. Lägga upp fötterna på en puff och bara slappna av. Det kan bli den nya favoritplatsen i ditt hem där du bara kan koppla av och läsa en bok, ta en kopp kaffe eller bara vila för en stund.  

En snygg och bekväm fåtölj är en lyx i ditt hem. En puff att lägga upp fötterna på är det lilla extra. Vi har fåtöljer och puffar i alla dess färger, former och material för att du ska hitta just din favorit. Kombinera en fåtölj valfritt med en puff eller välj en sittplats med medföljande fotpall. En puff är också utmärkt att ha som extra sittplats i vardagsrummet när vännerna kommer på besök. 

Gör ditt vardagsrum komplett 

Vardagsrummet är oftast en viktig samlingsplats i ett hem. Därför är det viktigt att det känns trivsamt när du vistas där. En snygg och bekväm fåtölj kan bli centrum i ditt vardagsrum.  

Swedesetillverkar nordiska trä fåtöljer med fårskinn. Det är en tidlös design där de har kombinerat naturens material med ett fantastiskt hantverk. Till dessa finns tillhörande fotpallar för att skapa den kompletta sittplatsen.  

Om du söker en fåtölj med klassisk design har Duxskapat Jetson som är en avskalad futuristisk fåtölj gjord av stål och läder. Det har ett stort utbud av olika färger för att du ska kunna knyta välja en design som knyter ihop ditt hem.  

Populära filtreringar

FårskinnsfåtöljerCarl Hansen fåtöljLamino fåtöljSwedese fåtöljFritz Hansen fåtöljerHay fåtöljerVitra fåtöljer&tradition fåtöljerEnglesson fåtöljerGubi fåtöljer

Vilka är de populäraste fåtöljerna?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer