FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Fåtöljer & Puffar/Sittpuffar & Sittsäckar

Sittpuffar & Sittsäckar

Sittpuffar är medelstora kuddar som är perfekt att vila sina fötter på. Men de kan också användas som en extra sittplats eller som ett soffbord. Sittpuffen är populär på grund av sin funktionalitet, men kan också hjälpa dig att på ett enkelt sätt att addera färg och mönster till ett rum. 
183 träffar
Orkanen Puffi sittkudde - Grå-off-white - Marimekko
Marimekko

Orkanen Puffi sittkudde, Grå-off-white

1 619 kr2 150 kr
På väg till oss
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 183
1
...
6

Sittpuffen är en mångsidig möbel som ger färg åt ditt vardagsrum

Sittpuffar är en viktig del för att skapa en avslappnad och härlig inredning och det perfekta alternativet när du vill lägga upp dina fötter på något efter en lång dag utan att behöva köpa en ny soffa eller fåtölj. Sittpuffen kan addera färg och komfort till de flesta rum såsom i vardagsrummet eller varför inte i hemmakontoret.

Köp en sittpuff med mönster

Sittpuffen har en rad olika fördelar. Köp en sittpuff som har ett unikt och spänannde mönster. Sittpuffen är oftast ganska små och tar inte mycket visuellt utrymme i ett rum. Detta gör dom idealiska för att använda ett häftigt mönster. Ett tips är att leta efter två eller trefärgade sittpuffar för att verkligen skapa en vacker effekt. Sittpuffen Pfffh från Fatboy är ett härligt exempel på detta. 

Sittpuffar i neutrala toner

Vill man inte vara lika vågad kan man söka sig mot en mer naturlig look. Välj då en sittpuff i naturliga färger som brunt, grädde eller sand. Dessa kommer addera en lättsam känsla i ditt rum och självklart öka komforten. Men inte ändra på utseendet eller dra blickarna åt sig på samma sätt som en sittpuff med ett starkt mönster. Ett exempel på en sittpuff i mer neutrala toner är Vattenhyacint sittpuff från Dixie. Den är handtillverkad av det österländska ogräset med sina liljeliknande blad som växer fritt i vattendrag. Genom att använda vattenhyacint som material bidrar man dessutom till att vattendrag inte växer igen. 

Använd färg för att skapa ett levande rum

Ett sista tips är att använda sig utav färg. Att addera färg är ett utmärkt sätt att skapa en mer levande plats utan att sväva iväg. Sittpuffen Pouf från Hay har flera härliga färger att utforska och kommer ge liv till ett rum som är fullt av neutrala toner. 

Sittsäckar är roliga både för barn och vuxna

Sittsäckar är något som funnits under lång tid, och som varit en favoritplats för avkoppling och lek för både vuxna och barn. Den riktiga sittsäcken heter Fatboy, och är den enda som håller en kvalitet som tål dina barns hårda lekar. Sittsäckar fungerar egentligen som fåtöljer, men de har ingen fot och rättar sig enkelt efter alla kroppsformer som sätter sig i dessa praktiska och avkopplande moderna möbler. Det finns en stor mängd olika sittsäckar på marknaden, men om du söker kvalitet som håller så väljer du Fatboy original vid ditt köp av sittsäck.

Mer än en mobil fåtölj

Att vara mobil är något som är mycket modernt inom dagens teknik. Nu är det inte så tekniskt att använda sittsäckar, men det gör att du får en mobil fåtölj som du kan ta med dig enkelt och smidigt till varje rum du befinner dig i. Sittsäckar kan även användas under vår och sommarperioden på våra altaner tillsammans med de övriga utemöblerna, just av enkelheten att de kan flyttas dit du befinner dig. Fatboy sittsäckar hittar du hos Svenssons i Lammhult, som även saluför mycket fina och kvalitativa utemöbler.

Barnens favoritplats

I och med att sittsäcken är flyttbar och anpassar sig efter våra kroppar när vi sätter oss i den, så har de även blivit en populär möbel att inreda våra barnrum med. Genom att ge dina barn en Fatboy sittsäck från Svenssons i Lammhult så vet du att du får den kvalitet som behövs för dina barns lekar. Denna sittsäck kommer garanterat att bli en favorit som dagligen får besök av dina barns fötter och hopplekar. Då är det bra att veta att du köpt en sittsäck från en leverantör med kvalitet. När du hittat den sittsäck du söker levererar vi smidigt hem den till dig.

Populära filtreringar

Fatboy sittsäckarSittpuff beigeSittpuff gråSittpuff rosaSittpuff vitSittpuff svartSittpuff grönSittpuff skinn

Hur kan jag använda en sittpuff som dekoration?

Vilka fördelar finns det med att använda sittpuffar i hemmet?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss