FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Liggfåtöljer

En ny favoritplats i vardagsrummet. Här hittar du eleganta och sköna liggfåtöljer från välkända märken.
15 träffar
Superspider liggfåtölj - Läder svart, kromstativ - Dux
Dux

Superspider liggfåtölj, Läder svart, kromstativ

37 435 kr
Fåtal i lager
Visar 15 produkter av totalt 15

Elegant viloplats 

Saknar du den perfekta viloplatsen till vardagsrummet. Då är en liggfåtölj den perfekta möbeln för dig. En mycket elegant möbel och samtidigt mycket komfortabel. Här kan du sitta ner och läsa den bok eller ta en kort tupplur. Denna lyxiga fåtölj gör sig mycket bra i vardagsrummet tillsammans med ett dekorativt . Hos oss på Svenssons hittar du högkvalitativa och mycket komfortabla liggfåtöljer för att just du ska hitta en du älskar.  

Inred ditt vardagsrum med en liggfåtölj 

En liggfåtölj är en och en kombinerat. Det lätt lutade ryggstödet och fotstödet gör det till den optimala viloplatsen. Där kan du sitta och slappna av i hela kroppen medans du tittar på teven eller läser tidningen med en kopp kaffe. Liggfåtölj även kallat bäddfåtölj är en hyfsat stor möbel och måste därför få sin speciella plats i hemmet. Välj bland liggfåtöljer i skinn, läder, fårskinn och rotting. Här hittar du en rad olika varianter från kända varumärken i olika stilar och designer för att du ska hitta den som gör sig perfekt i ditt hem.  

Populära tillverkare 

  •  
  •  

Populära filtreringar

Bruno Mathsson liggfåtöljer

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer