FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Bord/Sidobord & Småbord

Sidobord & Småbord

Här hittar du sidobord och småbord från välkända varumärken som ger dig rum till extra förvaring. Vi har brickbord i flera olika former och färger så här kan du garanterat hittat något som passar hemma hos dig.
829 träffar
Lamino bord 49 cm - Ek oljad - Swedese
Swedese

Lamino bord 49 cm, Ek oljad

4 311 kr
På väg till oss
Aplaryd sidobord Ø45 cm - Grå kalksten - 1898
1898

Aplaryd sidobord Ø45 cm, Grå kalksten

3 315 kr3 900 kr
I lager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 829
1
...
24

Sidobord och småbord för att göra ditt rum komplett  

Med ett sidobord, eller sideboard som det ofta kallas, kan du skapa en inbjudande känsla med en inredningsdetalj som ger utrymme för dekorationer som ger rummet ett lyft.  

Hos oss på Svenssons har vi ett stort utbud av fina sidobord och här hittar du garanterat något som passar just dig och ditt hem. Är du ute efter ett annat typ av har vi också , , och mycket mer att välja mellan.   

Sidobord och småbord – som förvaring eller prydnad 

Om du är ute efter ett sidobord, eller småbord som både har kapacitet för förvaring och yta för dekoration finns här många alternativ att välja på. Vad sägs som en avlång skänk i hallen med möjlighet till förvaring, så att du kan gömma undan det som inte används för stunden?  

Med ett litet bord har du möjlighet att dekorera en yta som behöver livas upp. Är du i behov av ett småbord som har mer praktisk funktion är ett portabelt sidobord, brickbord, eller rullbord att rekommendera.  

Sidobord och småbord i olika material och design 

Här kan du hitta sidobord och småbord i olika material och design vilket gör det enkelt att hitta något som passar just för dig. Hos oss finns sidobord i trä, marmor, metall, MDF och många andra material. Är du ute efter ett stort eller litet sidobord finns ett stort utbud att välja bland. Oavsett om du är ute efter ett rektangulärt, kvadratiskt, oregelbundet eller runt sidobord finns garanterat något som passar dig och din inredning.  

Mest populära varumärken för sidobord och småbord 

Här finner du sidobord och småbord från välkända varumärken som exempelvis 

  •  
  •  
  •  Vart ska jag placera mina sidobord?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer