FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Bord/Barbord

Barbord

Letar du efter ett barbord? Vi har garanterat rätt produkt för dig. Välkommen till Svenssons.se!  
126 träffar
CPH20 barbord - black linoleum, ekstativ vattenbaserad lack - HAY
HAY

CPH20 barbord, black linoleum, ekstativ vattenbaserad lack

8 899 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 126
1
...
4

Samlingsplats för häng  

Ett barbord kan placeras i köket, vardagsrummet eller exempelvis på en uteplats. Det ger en extra yta för att umgås med vänner och familj samtidigt som det fungerar som en avlastningsyta. Bjud hem bekanta på en drink för att umgås och ha trevligt. Eller sitt ner vid barbordet för en snabb frukost. Funkar även utmärkt som ett köksbord om du inte har så mycket utrymme. Matcha med snygga för att få det komplett. Hos oss på Svenssons hittar du barbord från välkända varumärken.  

Extra sittplatser 

Ett barbord eller bistrobord är ett perfekt tillägg för den lilla uteplatsen. Det ger några extra sittplatser så att du kan ta en kopp kaffe eller fika i solen. Det är nätt och smidigt och tar inte alls lika mycket plats som ett . Vi har barbord både för inomhus och utomhusbruk. Viktigt är att barbordet har hög kvalitet och håller genom alla tänkbara event. Därför har vi hög kvalitet kombinerat med design i fokus, det gäller alla möbler vi säljer. Om du är ute efter det perfekta barbordet är vi säkra på att du kommer att kunna hitta det här.  

Vilka barbord kan jag använda inomhus respektive utomhus?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer