FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|

Y-stolen

Välkommen till vår samling av den ikoniska Y-stolen, ett mästerverk av den berömda danska designern Hans J. Wegner. Denna tidlösa stol, också känd som CH24, är en ikon inom skandinavisk möbeldesign. Svenssons erbjuder ett brett sortiment av autentiska Y-stolar från Carl Hansen & Søn, alla tillverkade med oöverträffad kvalitet och precision.
39 träffar
CH24 Y-stol - Oljad ek-naturflätad - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol, Oljad ek-naturflätad

7 662 kr10 945 kr
I webblager
CH24 Y-stol - Svartlackad ek-naturflätad sits - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol, Svartlackad ek-naturflätad sits

8 395 kr13 445 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 39
12

Inred ditt hem med den ikoniska Y-stolen

Svenssons ligger i framkant när det gäller kvalitet och design, och vår samling av Y-stolar är inget undantag. Y-stolen, designad av Hans J. Wegner, har blivit ett internationellt erkänt symbol för dansk möbeldesign. Wegners mest berömda verk är CH24, även känd som Y-stolen.

Vår samling Y-stolar, tillverkad av Carl Hansen & Søn, innehåller modeller i en mängd olika färger och finishar. Oavsett om du söker en klassisk naturlig träfinish eller föredrar en mer samtida färg, har vi en Y-stol för dig. Varje stol tillverkas med precision och kärlek, där hantverk möter modern teknik för att skapa en möbel som är lika bekväm som den är vacker.

Carl Hansen & Søns Y-stolar har blivit synonyma med hållbarhet och långvarig kvalitet. Varje stol är tillverkad av hållbart och miljövänligt material, vilket garanterar att din Y-stol inte bara kommer att se bra ut, men också vara bra för miljön.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter som kompletterar alla levande utrymmen. När du köper en Y-stol från Svenssons, investerar du i ett mästerverk av skandinavisk design som kommer att hålla i generationer.

c/o Svenssons

Följ oss