FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Stolar & Pallar/Svarta stolar

Svarta stolar

Vi erbjuder en otrolig samling av eleganta och komfortabla svarta stolar, perfekta för alla rum och alla tillfällen. Vårt utbud av svarta stolar sträcker sig från minimalistiska designstolar till lyxiga svarta läderstolar, alla noggrant utvalda för att erbjuda våra kunder det bästa urvalet. Varje stol i vårt sortiment är skapad med fokus på detaljer, hållbarhet och komfort. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta svarta stolen som kompletterar din inredning.
705 träffar sorterat på
Sjuan 3107 stol - svart, färgad ask, kromat stålstativ - Fritz Hansen
Fritz Hansen

Sjuan 3107 stol, svart, färgad ask, kromat stålstativ

4 900 kr6 195 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 705
1
...
20

Inred ditt hem med eleganta svarta stolar

Svarta stolar är ett utmärkt val för att skapa en sofistikerad och tidlös estetik i ditt hem. De kan komplettera nästan vilken inredningsstil som helst, från modern till traditionell, och bidrar med en elegant touch till din inredning.

Vårt sortiment av svarta matstolar är designade för att vara lika bekväma som de är vackra, perfekta för långa middagar med familj och vänner. För dem som arbetar hemifrån erbjuder vi ett sortiment av svarta kontorsstolar som kombinerar ergonomi och stil, vilket gör att du kan arbeta i komfort hela dagen.

Vi erbjuder även svarta fåtöljer som är perfekta för att koppla av efter en lång dag. Våra svarta läderstolar är ett utmärkt val för dem som vill lägga till en lyxig touch till deras hem.

Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av svarta stolar,och är säkra på att du kommer att hitta den perfekta svarta stolen för dina behov och din stil i vår samling. Kom och utforska vårt utbud av svarta stolar idag!

c/o Svenssons

Följ oss