FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Rum/Kontor

Kontor

1709 träffar sorterat på
Kizu bordslampa small 35 cm - Breccia Pernice - New Works
New Works

Kizu bordslampa small 35 cm, Breccia Pernice

2 695 kr3 495 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 1709
1
...
48

Skapa det perfekta hemmakontoret för produktivitet och inspiration

I dagens digitala era har hemmakontoret blivit en central del av våra liv. Att ha en väldesignad och funktionell arbetsplats är avgörande för att upprätthålla produktivitet och kreativitet. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa det perfekta hemmakontoret som passar dina behov och stil.

Möbler som förenar stil och komfort

En av de viktigaste komponenterna i ett hemmakontor är möblerna. Vi erbjuder ett brett utbud av eleganta och bekväma skrivbord, stolar, hyllor och förvaringslösningar som passar både moderna och klassiska inredningsstilar. Våra ergonomiska kontorsstolar är utformade för att ge dig rätt stöd under långa arbetspass, samtidigt som de tillför stil till rummet. Våra skrivbord och hyllor kombinerar funktionalitet med snygg design, vilket ger dig gott om utrymme att organisera och visa upp dina arbetsredskap och dekorationer.

Inspirerande inredningsdetaljer

Det är de små detaljerna som verkligen sätter pricken över i:et i ett hemmakontor. Vår kollektion av inredningsdetaljer kommer att ge en touch av personlighet och stil till ditt arbetsutrymme. Välj mellan en mängd olika skrivbordslampor och dekorativa föremål som kommer att inspirera dig under hela arbetsdagen. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk stil eller en mer bohemisk atmosfär, har vi något som passar just din smak.

Belysning för rätt atmosfär

Rätt belysning är avgörande för att skapa en behaglig arbetsmiljö i hemmakontoret. Vårt sortiment av belysningslösningar ger dig möjlighet att skapa den perfekta atmosfären för både arbete och avkoppling. Välj bland moderna taklampor, skrivbordslampor och golvlampor som ger både tillräckligt med ljus och stil till ditt rum. Med justerbara och dimbara alternativ kan du anpassa belysningen efter dina behov och skapa den perfekta stämningen för varje uppgift.

Skapa ditt drömhemmakontor idag

Ge dig själv det bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt arbete genom att skapa ett inspirerande och funktionellt hemmakontor. Med vårt sortiment av möbler, inredningsdetaljer och belysning kan du skapa det perfekta arbetsutrymmet som motsvarar dina behov och speglar din personlighet

c/o Svenssons

Följ oss