FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Lampor/Skrivbordslampor

Skrivbordslampor

Skrivbordslampan är ett måste för att skapa en bekvämare arbetsmiljö. Vi har skrivbordslampor i alla stilar för att passa just ditt hemmakontor.
273 träffar
Kaiser Idell 6631-T Luxus bordslampa - Dark green - Fritz Hansen
Fritz Hansen

Kaiser Idell 6631-T Luxus bordslampa, Dark green

7 115 kr10 499 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 273
1
...
8

En bättre arbetsmiljö med skrivbordslampor

Vad för slags skrivbordslampa som passar är väldigt individuellt. Vill du skapa en mysig stämning vid skrivbordet för att pyssla eller arbeta vid datorn så kan en arbetslampa med lite svagare stämningsljus passa dig, men om lampan ska funktionera som läslampa kan du behöva en lampa med mer riktat ljus.

Hitta skrivbordslampan i din stil

På Svenssons har vi både skrivbordslampor som är traditionella i stilen och färgerna, men också mer moderna och lekfulla modeller. Allting handlar om personlig preferens. Det är också helt upp till dig om du vill ha en bordslampa eller om du till exempel vill ha en lampa som du kan sätta fast på skrivbordet med en klämma. Det är ett perfekt sätt att spara utrymme på skrivbordet. Fritz Hansen och Gubi har arbetslampor i traditionell stil i många olika former. Vill du ha en mer modern utstrålning har Louis Poulsen och Muuto bra alternativ.

Välj vilken ljuskälla du bör välja

Vilken ljuskälla som du använder till din skrivbordslampa är avgörande för vilket ljus din lampa kommer att ge. Det vi rekommenderar är att använda dig av en LED-lampa till din skrivbordslampa. De är hållbara och miljösmarta, och eftersom det finns många färger att välja mellan är det lättare att få rätt färg på ljuset.

Våra mest populära varumärken inom skrivbordslampor

Gubi är ett av våra mest populära varumärken när det kommer till skrivbordslampor. De har ett väldigt neutralt utseende som passar in i många hem och skrivbord. Med deras riktbara huvuden är de dessutom perfekta för den som tycker om att pyssla eller läsa vid skrivbordet. Även Louis Poulsen erbjuder många fina skrivbordslampor i olika stilar. Om du är ute efter lampor som du kan fästa på skrivbordet kanske de har lampan du söker. Varumärket Artemide har ett brett utbud av blandade lampor med både riktat och mjukt ljus i en modern design.

Vilka egenskaper gör skrivbordslampor till en viktig del av arbetsmiljön?

Varför är kvalitet viktigt när det gäller skrivbordslampor?

Hur kan en snygg och designad skrivbordslampa förbättra arbetsplatsens estetik?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss