FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

LED-lampor

En ljuskälla är en essentiell del till alla lampor. Här hittar du LED-lampor till alla dina olika lampor.
47 träffar
Dimbar E14 LED-lampa filament clear - 4,5 cm, 2700K - Star Trading
Star Trading

Dimbar E14 LED-lampa filament clear, 4,5 cm, 2700K

69 kr
I lager
Visar 36 produkter av totalt 47
12

En ljuskälla till alla dina lampor 

Till varje lampa måste det finnas en ljuskälla. Det är en essentiell del som lampan inte fungerar utan. Oavsett vad det är för typ av lampa eller ljuskälla så måste det finnas. LED-lampor är en mycket förekommande typ av ljuskälla som används till många olika slags belysning. De kommer i olika former och styrkor med olika typ av socklar. Kort förklarat finns det en hel del olika versioner av LED-lampor. Hos oss på Svenssons hittar du ett stort utbud av LED-lampor så att du kan komplettera alla dina vackra med en ljuskälla.  

LED som ljuskälla 

LED-lampor har fördelen att det jämförelsevis krävs lite energi för att uppnå samma ljusstyrka som en vanlig glödlampa eller till och med en lågenergilampa. Inköpspriset kan vara något högre men har lång brinntid och drar förhållandevis mycket lite energi. Du kan välja vilket ljus du vill ha på lampan. Det finns bland annat varmvitt, naturvitt eller kallvitt för att du ska kunna skapa en behaglig atmosfär i hemmet. Det varmvita är det mest förkommande i hemmiljö då det ger ifrån sig ett mjukt och behagligt ljus. Kallvitt är vanligare i exempelvis kontorsmiljö där det ska kännas lite stramare. LED-lampor blir inte varma som vissa andra ljuskällor och är därför ett mycket brandsäkert alternativ.   

Olika LED-lampor 

Olika LED-lampor passar olika lampor. Beroende på sockel och storlek på kupan. Här hittar du en rad olika LED-lampor för att du ska hitta en som passar ditt ändamål. Några populära tillverkare av LED-lampor är:  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer