FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Ljuskällor

Ljuskällor

Till din belysning behövs ljuskällor. Vi har ljuskällor för kallt och varmt ljus samt du kan välja bland LED och halogen i olika styrkor. 
LED-lamporHalogenlampor
111 träffar
Visar 36 produkter av totalt 111
1
...
4

De rätta ljuskällorna

På dagen när solen skiner så har man det perfekta ljuset. När mörkret faller på, så är ett bra ljus något som man gärna vill uppnå även inomhus. Bra ljuskällor betyder riktigt mycket för hur människor trivs och hur mycket energi man har efter att man kommer hem efter en lång dag på arbetet. Oavsett om du vill belysa vardagsrummet med ett lugnt ljus, så gäster och familj kan mysa om kvällarna, eller om du vill skapa en läs- och arbetsplats med en skarpare sorts ljus, så är det viktigt att ta ställning till vilka ljuskällor som man vill ha för att skapa den rätta känslan i hemmet.

Design

Hos Svenssons i Lammhult står design i fokus. Glödlampor är inte längre något som göms, men ska tålas att titta på, och skapar harmoni i ett stilfullt hem. Vi har många olika glödtrådslampor, även där glödtråden är synlig och med i designen, genom att den är lindad på ett snyggt sätt. Inget är tillfälligheter hos oss. Man kan antingen montera glödlampan i en lamparmatur eller låta den stråla för sig själv med hjälp av våra vackra belysningstillbehör. Ett tips är att hänga upp flera glödlampor vid sidan av varandra och i olika nivåer, så har man lätt skapat ett snyggt lampmoln som skänker ett bra ljus. Har man dessutom en dimfunktion installerad så är mästerverket fulländat.

Känn dig för

Du är välkommen in i någon av våra butiker för att uppleva alla de olika slags ljus vi har. Vi har också en välsorterad lampavdelning med lampor till golv, tak och allt däremellan. När du har bestämt dig för vad som ska lysa upp ditt hem så kan du även få hjälp med att få varorna levererade.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss