FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Hyllsystem

Med ett hyllsystem får du möjlighet till praktisk förvaring samtidigt som du lyfter rummet med plats avsedd för fina inredningsdetaljer.
1381 träffar
Panton Wire Single hylla djup 35x35 cm - Chrome - Montana
Montana

Panton Wire Single hylla djup 35x35 cm, Chrome

1 775 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 1381
1
...
39

Hitta rätt hyllsystem för din heminredning 

Samtidigt som hyllsystem är praktiskt användbara är de också fina inredningsdetaljer i hemmet. Om du är ute efter separata finns det också ett stort utbud att välja mellan.   

Hos oss på Svenssons kan du hitta ett hyllsystem som passar dig och din heminredning. Här finns ett brett sortiment att välja bland och du kommer säkerligen hitta något som passar just dig.  

Populära hyllsystem 

Vi har ett stort utbud av populära hyllsystem från kända varumärken. Här hittar du hyllsystem från kända varumärken som till exempel: , och .  

Några av våra mest populära varumärken för hyllsystem är:

  •  
  •  

Olika varianter av hyllsystem 

Hos oss hittar du hyllsystem i olika färger och material och här hittar du något som passar dig och ditt hem. Är du ute efter en hylla i olika typer av trä, metall eller olika färger? Du kanske är ute efter ett hyllsystem för vägg eller ståendes på golvet? Oavsett vilken typ av hyllsystem du är ute efter finns här många sorter att välja bland. Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer