FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Lampor/Bordslampor

Bordslampor

En bordslampa är ett enkelt sätt att styla ditt hem på och är en bra investering. En bordslampa hjälper till med stämningsbelysningen och funktionsbelysningen beroende på var du placerar den. 
1857 träffar sorterat på
Panthella 160 portable bordslampa - Opal - Louis Poulsen
Louis Poulsen

Panthella 160 portable bordslampa, Opal

2 920 kr3 650 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 1857
1
...
52

Bordslampor för alla ändamål

När du letar efter en bordslampa är det viktigt att tänka på design och funktion. Vad är det för krav du vill att lampan ska uppfylla? Här på Svenssons i Lammhult kan vi erbjuda en mängd olika lampor, alla med sina egna speciella kvalitéer. Du hittar ikoniska designklassiker samt nya lampor med spännande design. Du kanske behöver extra ljus vid ditt skrivbord eller vill ha ett mysigt ljus i en hörna i vardagsrummet? Vi har lampor för alla ändamål!

Stämningshöjare

Kanske letar du efter en belysningsarmatur som ger ett enhetligt intryck av ditt rum genom att matcha någon av våra taklampor? Söker du kanske efter en läslampa att ha bredvid älsklingsfåtöljen? Varför inte kolla in vår serie med soffbord för att fräscha upp rummet ytterligare? Om du tycker att ditt rum saknar något är det en bra idé att investera i bordslampor. Den lyser upp under mörka kvällar och ger ett hemtrevligt och mysigt intryck. Den praktiska lampan flyttas lätt efter humör och ansluts utan problem med kabel och kontakt utan att du behöver göra hål i väggen eller dra en endaste sladd!

Smidigt stylingobjekt

Bordslampor är ett enkelt sätt att styla ditt hem på. Vi har ett brett utbud där du kan hitta den perfekta lampan att dekorera ditt hem med. Genom valet av en energisnål LED-lampa kan du även kontrollera effekten av ljuset och välja en personlig stämning i rummet som passar just dig. Du är alltid välkommen in i en av våra butiker för att titta närmare på våra produkter. Annars kan du snabbt och smidigt beställa online och få din drömlampa levererad. Ta en titt på vår handplockade kollektion av designerlampor från kända märken som Louis Poulsen, Normann Copenhagen, Foscarini och Gubi m.fl. Vi har lampor som passar där du behöver lysa upp lite extra!

Tips & Inspiration

Populära filtreringar

Flos bordslampaLouis Poulsen bordslampaBy Rydéns bordslampaFoscarini bordslamporMuuto bordslamporWatt & Veke bordslamporGubi bordslamporHAY bordslamporLiten bordslampaSvart bordslampaVit bordslampaBordslampa mässingBeige bordslampaGrön bordslampaBordslampa glasRöd bordslampaOrange bordslampaGul bordslampaRosa bordslampaBordslampa porslinBordslampa träBlå bordslampaStor bordslampaHög bordslampa

Vilken bordslampa ska jag ha?

Vart ska jag placera min bordslampa?

c/o Svenssons

Följ oss