FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Belysning/Lampor/Bordslampor/Liten bordslampa

Liten bordslampa

Upptäck vår samling av små bordslampor för att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem. Vare sig du behöver extra ljus vid sängbordet eller ett elegant inslag på en hylla, kommer en liten bordslampa att ge en touch av stil och skönhet till ditt rum. Utforska vårt sortiment nedan och hitta den perfekta lilla bordslampan för dina behov.
630 träffar sorterat på
Panthella 160 portable bordslampa - Opal - Louis Poulsen
Louis Poulsen

Panthella 160 portable bordslampa, Opal

2 920 kr3 650 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 630
1
...
18

Hitta en liten bordslampa för dina behov

Våra små bordslampor är perfekta för att ge ditt hem en touch av stil och belysning samtidigt som de tar upp minimalt med utrymme. Oavsett om du behöver en läslampa bredvid sängen eller en arbetslampa på skrivbordet, har vi ett brett sortiment av små bordslampor som passar dina behov och preferenser.

Våra små bordslampor finns i olika stilar, färger och material för att komplettera din inredning perfekt. Från moderna och minimalistiska design till klassiska och eleganta lampor, har vi något för varje smak.

Vi erbjuder också ett brett utbud av belysningsteknik för våra små bordslampor. Du kan välja mellan energieffektiva LED-lampor som ger klar och behaglig belysning samtidigt som de minskar energiförbrukningen. För en mer varm och traditionell atmosfär kan du välja lampor med glödlampor eller halogenlampor. Oavsett vilken typ av belysning du föredrar, har vi alternativ som passar dina behov.

Med en liten bordslampa kan du enkelt skapa en mysig atmosfär i ditt rum. Placera dem på nattduksbordet bredvid sängen för att få en avslappnande läsbelysning eller använd dem som dekorativa element på hyllor eller bord. Med deras kompakta storlek kan de också enkelt flyttas runt i hemmet för att skapa olika belysningsarrangemang och stämningar.

Upptäck vårt breda sortiment av små bordslampor hos Svenssons idag och hitta den perfekta lampan för ditt hem. Skapa en behaglig och välbelyst atmosfär i ditt rum med våra små bordslampor och njut av den extra touch de ger till ditt hem.

c/o Svenssons

Följ oss