FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Belysning/Lampor/Bordslampor/Bordslampa mässing

Bordslampa mässing

Utforska vår fantastiska samling av bordslampor i mässing, som kombinerar tidlös elegans med modern design. Oavsett om du behöver extra ljus för att arbeta, läsa eller bara skapa en mysig atmosfär, kan du hitta den perfekta bordslampan i mässing bland vår samling. Med olika stilar, storlekar och designer är varje lampa unikt hantverkad för att passa alla inredningar och ljusbehov.
91 träffar
PH 2/1 bordslampa - Mässing - Louis Poulsen
Louis Poulsen

PH 2/1 bordslampa, Mässing

10 775 kr11 100 kr
Beställningsvara
9205 bordslampa - Canvas-mässing - GUBI
GUBI

9205 bordslampa, Canvas-mässing

7 224 kr8 499 kr
I webblager
Textilvecka
Visar 36 produkter av totalt 91
1
...
3

Bordslampa mässing - det perfekta tillskottet till din inredning

Välkommen till vår noggrant utvalda samling av bordslampor i mässing. Vi förstår vikten av att ha rätt ljus i ditt hem eller arbetsplats, och därför har vi samlat ett brett utbud av bordslampor i mässing som passar alla stilar och ändamål.

Oavsett om du letar efter en klassisk bordlampa i mässing för att ge ett traditionellt utseende till ditt vardagsrum, eller en mer modern design för att komplettera din minimalistiska arbetsplats, kommer du att hitta det du söker i vår kollektion.

Varje bordslampa mässing i vår samling har valts ut för sin höga kvalitet och design. Från sofistikerade skrivbordslampor till dekorativa lampor för sängbordet, har alla våra lampor utformats med omsorg och precision.

Hos oss hittar du en bordslampa i mässing som inte bara ger rätt ljus, men också blir en vacker detalj i ditt rum. Vi är stolta över att erbjuda produkter som kombinerar tidlös skönhet med praktisk funktionalitet, och vi är säkra på att du kommer att hitta den perfekta bordslampa mässing för dina behov hos oss.

c/o Svenssons

Följ oss