FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Bord/Soffbord

Soffbord

Ett soffbord eller vardagsrumsbord ger en praktisk och central inredningsdetalj i vardagsrummet. Här finns ett stort sortiment att välja bland från välkända varumärken.
1062 träffar
Aria soffbord högt 46 cm - Ek - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Aria soffbord högt 46 cm, Ek

3 523 kr4 695 kr
På väg till oss
Aplaryd soffbord Ø90 cm - Grå kalksten - 1898
1898

Aplaryd soffbord Ø90 cm, Grå kalksten

6 555 kr6 900 kr
På väg till oss
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1062
1
...
30

Dekorera ditt vardagsrum med ett fint soffbord

Vardagsrummet är en central plats för både avkoppling och umgänge med familj och vänner. Med ett fint soffbord, eller vardagsrumsbord skapar du en dekorativ och praktisk detalj i centrum av rummet. Hos oss på Svenssons hittar du fina soffbord i olika typer av design och utformning och här kan du finna något som passar just dig och din stil.

Soffbord i olika former, material och storlekar

Vi har ett stort utbud av soffbord och vardagsrumsbord i olika former, material och storlekar. Du kanske är ute efter ett ovalt eller runt soffbord? Här finner du garanterat en form som passar perfekt i ditt vardagsrum. Du hittar också många olika storlekar beroende på om du behöver ett stort eller litet soffbord. Om du är ute efter ett visst material kan du exempelvis hitta soffbord i trä, glas, eller marmor. Om du är ute efter ett bord i trä kan du hitta många olika typer av träslag, som exempelvis soffbord i ek, valnöt, ask, teak m.fl.

Soffbord med- eller utan förvaring

Här hittar du soffbord eller vardagsrumsbord med eller utan förvaring. Många soffbord har en design som gör att du kan gömma undan magasin, böcker och fjärrkontroller. Detta gör att du kan lägga undan det som inte används, men att du alltid har sakerna nära tillhands.

Våra mest populära varumärken för soffbord

Här hittar du soffbord från populära varumärken som bland annat:

Hur ska soffbordet placeras?

Vilken höjd ska ett soffbord ha?

Populära filtreringar

Soffbord valnötSvart soffbordRunt soffbordFerm Living soffbordGubi soffbordSoffbord glasSoffbord träSoffbord marmorFritz Hansen soffbordHay soffbordKartell soffbordVitt soffbordEilersen soffbordMavis soffbordSwedese soffbordAsplund soffbordMuuto soffbordEnglesson soffbordSoffbord ekLåga soffbord

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer