FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Soffbord/Soffbord glas

Soffbord glas

Välkommen till vår fantastiska samling av soffbord i glas! Med en mängd olika stilar och funktioner att välja mellan, är våra glasbord både eleganta och praktiska. Utforska vårt sortiment av sofistikerade soffbord och hitta det perfekta glasbordet som passar din inredningsstil och behov.
124 träffar
Kofi soffbord - Oak-glastopp-ribbat-b50 cm - HAY
HAY

Kofi soffbord, Oak-glastopp-ribbat-b50 cm

7 556 kr8 889 kr
På väg till oss
Mineral soffbord 46x160 cm - Bianco curia - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Mineral soffbord 46x160 cm, Bianco curia

13 124 kr16 405 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 124
1
...
4

Inred ditt vardagsrum med ett soffbord i glas

Soffbord i glas är inte bara stilrena möbler, utan de ger också en känsla av rymd och ljus i ditt vardagsrum. Våra soffbord är tillverkade av högkvalitativt glas, vilket innebär att de är både hållbara och lätta att underhålla. Glasborden finns i olika former, såsom rektangulära, kvadratiska och runda, vilket gör det enkelt att hitta en modell som passar just ditt hem.

Bland våra soffbord i glas hittar du också modeller med kombinationer av olika material, som trä, metall och marmor. Dessa kombinationer ger en unik och exklusiv känsla, samtidigt som de ger dig möjligheten att hitta ett bord som passar perfekt in i din inredning. Om du är ute efter något mer samtida, erbjuder vi även minimalistiska glasbord med stilrena metallramar som verkligen fångar ögat.

Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter av hög kvalitet och enastående design som kommer att förvandla ditt hem och göra det till en plats där du trivs. Handla hos oss och låt ditt nya soffbord i glas bli en sann stjärna i ditt vardagsrum!

Populära filtreringar

Muuto soffbordFritz Hansen soffbordEilersen soffbordMavis soffbordAsplund soffbordSwedese soffbordEnglesson soffbordFerm Living soffbordGubi soffbord

c/o Svenssons

Följ oss