FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/GUBI/Gubi soffbord

Gubi soffbord

Välkommen till vår samling av stilfulla Gubi soffbord. Vårt exklusiva urval av Gubi soffbord är perfekt för att förbättra din inredning med en touch av modern elegans. Från kompakta modeller till större designerbord, vi har det perfekta Gubi soffbordet för ditt hem.
73 träffar
Pedrera soffbord - svarta ben - GUBI
GUBI

Pedrera soffbord, svarta ben

8 397 kr11 999 kr
I webblager
TS Round Soffbord - natural white travertine, ø55, svart stativ - GUBI
GUBI

TS Round Soffbord, natural white travertine, ø55, svart stativ

10 500 kr14 999 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 73
1
...
3

Inred ditt hem med ett stilfullt Gubi soffbord

Svenssons är en stolt återförsäljare av Gubi soffbord i Sverige, med ett brett utbud av sofistikerade och trendiga designs. Vårt sortiment av Gubi soffbord är noggrant utvalt för att passa en mängd olika inredningsstilar, från det moderna stadsboendet till det traditionella lantliga hemmet.

Gubi, en världsberömd dansk designstudio, är känt för sina innovativa och ikoniska möbeldesigns. Med en passion för både klassiska och samtida stilar, skapar Gubi soffbord som är både tidlösa och trendiga. Varje Gubi soffbord är tillverkat med stor noggrannhet och kvalitet, vilket garanterar en produkt som inte bara ser fantastisk ut, men också tål tidens prövning.

Vi erbjuder ett stort utbud av Gubi soffbord. Från det elegant minimalistiska till det djärvt uttrycksfulla, hittar du garanterat ett bord som passar din unika stil och smak. Oavsett om du letar efter ett Gubi soffbord för att komplettera ditt vardagsrum, eller ett statement-bord som blir rummets centrum, kan du lita på att vi har det perfekta bordet för dig.

Upplev den skandinaviska designtraditionen med ett Gubi soffbord från Svenssons. Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta bordet för ditt hem.

c/o Svenssons

Följ oss