FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Soffbord/Soffbord marmor

Soffbord marmor

Välkommen till vår exklusiva samling av soffbord i marmor! Med en perfekt kombination av elegans och hållbarhet, erbjuder dessa marmorbord en lyxig och tidlös touch till ditt vardagsrum. Utforska vårt unika sortiment av marmorsoffbord i olika stilar, färger och storlekar för att hitta det perfekta centrumet för ditt hem.
219 träffar sorterat på
Androgyne loungebord - Oak dark st.-calacatta viola - Audo Copenhagen
Audo Copenhagen

Androgyne loungebord, Oak dark st.-calacatta viola

16 198 kr25 590 kr
I webblager
Sommarrea
Visar 36 produkter av totalt 219
1
...
7

Soffbord i marmor - ett utmärkt val för ditt hem

Marmor är ett material som har använts i århundraden för att skapa tidlösa och eleganta inredningsdetaljer, och soffbord i marmor är inget undantag. Vårt sortiment av marmorsoffbord är speciellt utvalt för att passa alla smaker och stilar. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk stil eller en mer klassisk och sofistikerad design, kommer våra soffbord i marmor att imponera.

Kvaliteten på marmor är oöverträffad och ger en lyxig känsla som är svår att överträffa. Marmor är ett hållbart och slitstarkt material som varar länge, vilket gör det till ett utmärkt val för soffbord. Dessutom är varje marmorskiva unik med sina naturliga ådringar och mönster, vilket innebär att ditt soffbord blir ett unikt konstverk.

När det gäller färger och nyanser, erbjuder vi marmorsoffbord i allt från klassisk vit och svart marmor till mer exotiska färger så som grönt. Kombinera ditt val av marmorskiva med olika underreden, till exempel metall, trä eller glas, för att skapa en personlig stil som passar ditt hem.

Soffbord i marmor är inte bara en vacker och praktisk möbel, utan också ett investeringsobjekt. Marmor är ett ädelt material som står emot tidens tand och ökar ofta i värde över tid. Genom att välja ett marmorbord som passar din smak och inredning kan du vara säker på att du investerar i en möbel som kommer att vara en kär del av ditt hem under många år framöver.

Utforska vårt omfattande urval av marmorsoffbord och låt dig inspireras av de många olika designerna och kombinationerna. Vi är övertygade om att du kommer att hitta det perfekta marmorbordet som passar just ditt vardagsrum. Gör ett stilsäkert val och upplev den lyx och elegans som ett marmorsoffbord kan erbjuda.

Populära filtreringar

Soffbord glasSoffbord valnötVitt soffbordRunt soffbordSoffbord träSvart soffbordBrunt soffbord

c/o Svenssons

Följ oss