FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Soffbord/Vitt soffbord

Vitt soffbord

Ett vitt soffbord är inte bara en praktisk möbel utan också en distinkt stilmarkör för ditt hem. Våra vita soffbord ger ett fräscht och modernt intryck som kompletterar alla inredningsstilar. Oavsett om du föredrar minimalistisk skandinavisk design, rustik charm eller modern elegans, har vi det perfekta vita soffbordet som kommer att förvandla ditt vardagsrum.
220 träffar
Flower bord 84x90 cm - H45 cm-vit-ek-krom - Swedese
Swedese

Flower bord 84x90 cm, H45 cm-vit-ek-krom

8 866 kr10 775 kr
I webblager
Höllviken soffbord - Kalksten-vitpigmenterade ekben - Mavis
Mavis

Höllviken soffbord, Kalksten-vitpigmenterade ekben

14 016 kr16 490 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 220
1
...
7

Inred ditt hem med ett stilrent vitt soffbord

Vårt breda sortiment av vita soffbord är noggrant utvalda för att möta våra kunders olika behov och stilar. Våra vita soffbord är mer än bara ytor att ställa ditt kaffe på - de är konversationsstartare, uttryck för din personliga stil och ibland till och med konstverk.

Vi erbjuder allt från ett klassiskt runt vitt soffbord, till innovativa rektangulära modeller, alla med det gemensamma att de skapar en ljus och inbjudande atmosfär i ditt vardagsrum. Varje soffbord i vårt sortiment är tillverkat med högsta kvalitet, och designat för att hålla under många år.

Oavsett om du letar efter ett vitt soffbord med glasyta som ger en modern touch, ett soffbord i massivt trä för en mer traditionell känsla, eller ett trendigt soffbord med marmorimitation, har vi ett alternativ för dig.

När du väljer Svenssons för ditt vita soffbord kan du vara säker på att du får en möbel som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också praktisk och hållbar. Vi vet att ett vitt vardagsrumsbord är en viktig investering, och vi är här för att hjälpa dig göra det bästa valet för ditt hem.

Populära filtreringar

Svart soffbordSoffbord glasSoffbord valnötRunt soffbordSoffbord träSoffbord marmorVitt runt soffbord

c/o Svenssons

Följ oss