FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Bord/Soffbord/Runt soffbord

Runt soffbord

Ett runt soffbord passar i alla olika vardagsrm. Vi har flera runda soffbord med hög kvalitet och tidlös design. Hos oss hittar du garanterat ett runt soffbord som faller dig i smaken.
161 träffar
Turning bord - naturlik ek-krom - MENU
MENU

Turning bord, naturlik ek-krom

4 129 kr5 495 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 161
1
...
5

Runt soffbord - ett populärt val

Runda soffbord är ett populärt val för många hem eftersom de är elegant och ger en lyxig känsla till rummet. En av fördelarna med runda soffbord är att de inte tar upp så mycket plats jämfört med rektangulära eller fyrkantiga bord. Detta gör att de lätt kan placeras i mindre utrymmen utan att kännas som om de tar upp för mycket plats. Runda soffbord finns i många olika material och stilar, så det är lätt att hitta ett som passar din inredning. Dessa bord kan också vara ett bra val för de som har en mer formell inredningsstil eftersom de har en mer sofistikerad och elegant look jämfört med andra typer av bord.

Ett runt soffbord kan också vara ett bra val för en mer avslappnad inredningsstil. De kan ha en mer bohemisk eller modern look, beroende på vilket material och stil du väljer. Du kan välja ett runt soffbord med en träskiva och metallben för en mer industriell look, eller ett runt soffbord med en glasskiva och träben för en mer traditionell look. Till sist, det är viktigt att tänka på hur runda soffbord kommer att kombinera med resten av din inredning. Det är viktigt att välja ett runt soffbord som kommer att komplettera din nuvarande stil för att skapa en harmonisk och sammanhängande känsla i rummet.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer