FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Soffbord/Svart soffbord

Svart soffbord

Med sina eleganta linjer och sofistikerade design, passar våra svarta soffbord perfekt in i varje modern inredning. De erbjuder en kombination av stil och funktion som är svår att matcha. Oavsett om du letar efter ett soffbord i svart färg för ditt vardagsrum, eller om du bara vill lägga till en touch av modern elegans i ditt utrymme, så har vi rätt lösning för dig.
269 träffar sorterat på
Pedrera soffbord - svarta ben - GUBI
GUBI

Pedrera soffbord, svarta ben

7 437 kr11 999 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 269
1
...
8

Svarta soffbord för ditt hem

Våra svarta soffbord är noggrant utvalda för att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och hållbarhet. Vi förstår att ett soffbord inte bara är en plats att ställa din kaffekopp på - det är en central del av din inredning och kan bidra till att definiera hela rummets estetik.

Våra soffbord i svart finns i en mängd olika stilar och storlekar, vilket gör det enkelt att hitta det perfekta bordet för just ditt hem. Oavsett om du föredrar ett minimalistiskt bord i modern stil, ett rustikt bord med gammaldags charm, eller ett sofistikerat, lyxigt bord som gör ett uttalande, hittar du det här.

Soffbord i svart nyans kan erbjuda en djärv kontrast i ett ljust rum, eller komplettera en mörkare färgpalett. De kan också ge en känsla av elegans och lyx, särskilt när de kombineras med kvalitetsmaterial som glas, metall eller högkvalitativt trä.

Vi på Svenssons är stolta över att erbjuda ett brett utbud av svarta soffbord, allt för att du ska kunna hitta det perfekta bordet som matchar din personliga stil och ditt hem. Utforska vår samling idag och upptäck hur ett svart soffbord kan omvandla ditt vardagsrum.

Populära filtreringar

Svart runt soffbordSoffbord glasSoffbord valnötVitt soffbordRunt soffbordSoffbord träSoffbord marmor

c/o Svenssons

Följ oss