FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Soffbord/Soffbord trä

Soffbord trä

Utforska vår samling av vackra soffbord i trä, perfekt för att komplettera ditt vardagsrum eller loungeutrymme. Dessa tidlösa möbler i högkvalitativt trä förenar både stil och funktionalitet för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. Låt dig inspireras av vårt utbud av soffbord i trä i olika stilar, storlekar och träslag för att hitta det perfekta soffbordet för ditt hem.
735 träffar
Flower bord 107x114 cm - H45 cm-vit-ek-krom - Swedese
Swedese

Flower bord 107x114 cm, H45 cm-vit-ek-krom

6 474 kr12 825 kr
I webblager
Aria soffbord högt 46 cm - Svart ek - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Aria soffbord högt 46 cm, Svart ek

4 396 kr5 495 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 735
1
...
21

Dekorera ditt vardagsrum med ett vackert soffbord i trä

Ett soffbord i trä är en utmärkt investering för ditt hem, då det ger en naturlig och rustik känsla som passar de flesta inredningsstilar. Trä är ett hållbart material som åldras vackert över tid, vilket innebär att ditt soffbord kommer att förbli en attraktiv och användbar möbel under många år framöver.

Vårt utbud av soffbord i trä inkluderar ett brett urval av olika träslag, såsom ek, valnöt, teak och björk. Varje träslag har sina unika egenskaper och färgnyanser, vilket gör det enkelt för dig att hitta ett soffbord som passar just din inredningsstil och personliga smak.

Soffborden finns i olika stilar, från klassisk och vintage till modern och minimalistisk. Oavsett om du föredrar ett soffbord med rena linjer och enkel design eller något mer detaljerat och dekorativt, kommer du att hitta något som passar dig i vårt sortiment.

Utöver stilar och träslag erbjuder vi soffbord i olika storlekar och former, så att du enkelt kan hitta ett bord som passar ditt utrymme. Vi har både mindre soffbord som passar perfekt i mindre vardagsrum och större bord för större loungeutrymmen. Våra soffbord finns också i olika höjder, vilket gör det möjligt att välja ett bord som passar din soffas höjd och ger en bekväm yta att ställa drycker, böcker och andra föremål på.

Många av våra soffbord i trä har även praktiska förvaringslösningar, såsom hyllor och lådor. Detta ger dig extra utrymme för att förvara fjärrkontroller, tidningar och andra vardagsrumsartiklar på ett organiserat och snyggt sätt.

c/o Svenssons

Följ oss