FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Bord/Soffbord/Soffbord ek

Soffbord ek

Hos Svenssons hittar du ett brett och varierat utbud av soffbord i ek. Vi erbjuder produkter som kombinerar klassisk estetik med modern design, vilket gör dem till ett utmärkt tillskott i alla hem. Varje soffbord i ek i vårt sortiment har valts ut för sin kvalitet, hållbarhet och tidlösa stil.
400 träffar
Aria soffbord högt 46 cm - Ek - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Aria soffbord högt 46 cm, Ek

3 521 kr4 695 kr
I webblager
125-årsfest
Visar 36 produkter av totalt 400
1
...
12

Inred ditt hem med ett vackert soffbord i ek

Vi på Svenssons är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av vackra och hållbara soffbord i ek, perfekta för att komplettera alla typer av heminredning.

Ek är känt för sin styrka och långa livslängd, vilket gör det till ett utmärkt val för möbler som soffbord. Dess naturliga skönhet tillför värme och karaktär till ditt vardagsrum, samtidigt som det ger en stabil yta för allt från fjärrkontroller till kaffekoppar.

På vår hemsida kan du lätt bläddra igenom vårt sortiment av soffbord ek. Här hittar du allt från traditionella rektangulära bord till mer samtida former och design. Vi är säkra på att du kommer att hitta det perfekta soffbordet för ditt hem.

Om du letar efter ett soffbord i ek som kan stå emot tidens tand, så är Svenssons rätt plats att börja. Vi strävar efter att erbjuda de bästa produkterna med högsta kvalitet, och vi är stolta över att kunna ge våra kunder möbler som de kan älska och använda i många år framöver.

Oavsett om du söker ett minimalistiskt eksoffbord för att komplettera din moderna inredning, eller ett mer traditionellt bord för att skapa en hemtrevlig atmosfär, har vi något för dig.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer