FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Soffbord/Ovalt soffbord

Ovalt soffbord

Våra ovala soffbord är mer än bara möbler - de är uttrycksfulla konstverk som förvandlar ditt vardagsrum till en sofistikerad samlingspunkt. Oavsett om du söker ett runt soffbord för att mjuka upp skarpa hörn eller ett ovalt soffbord för att skapa flöde i rummet, har vi vad du behöver.
48 träffar
Cinderella Table bord - Oak - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Cinderella Table bord, Oak

11 995 kr
Beställningsvara
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 48
12

Inred ditt hem med ett ovalt soffbord

Hos oss på Svenssons erbjuder vi en omfattande kollektion av ovala soffbord som kombinerar funktion med estetik. Varje ovalt soffbord i vårt sortiment är utvalt för dess unika design och högkvalitativa material. Vårt mål är att förse dig med möbler som inte bara är praktiska, utan också tillför stil och personlighet till ditt hem.

Våra soffbord med oval form kommer i en mängd olika material och finish, inklusive trä, glas, metall och marmor, så att du kan hitta det perfekta bordet för ditt utrymme. Dessa bord är designade för att skapa en mjukare, mer inbjudande atmosfär, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som vill förbättra sitt vardagsrums estetik.

Ett soffbord i oval design kan fungera som ett elegant centrum i ditt vardagsrum, vilket erbjuder en praktisk plats att ställa drycker, böcker eller fjärrkontroller samtidigt som det lägger till en touch av sofistikering till ditt rum. Dess mjuka former bryter mot traditionella linjer, vilket bidrar till en avslappnad, välkomnande känsla. Utforska vårt utbud av ovala soffbord idag och hitta det perfekta tillägget till ditt hem.

c/o Svenssons

Följ oss